0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhergün tek hakmı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraynı adrese tek galiba yani bence öyle : ) aynı adrese fazla kazanan varsa söylesin 4 tane kazandım bıraktım daha katılmıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhergün tek hakmı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraynı adrese tek galiba yani bence öyle : ) aynı adrese fazla kazanan varsa söylesin
hergün tek hakmı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 aylık oglum kazanmıs. demek ki yasa da bakmıyorlar yaşa iki aylıkmı yazdın ? yasa 1 yazdım telefon numarası ve adresi de benimkiyle aynı. sadece maili farklı kargo geldiğinde tc numarasını isteyecek vay be daha 2 aylıkken fanatik falan demezler herhalde kimligi var ,tc nosu da var yasa 0 yazmadım 1 yazdım, tek yanlıs bildirim bu getirsinler tcyi de yazsınlar gitsinler ama imza isterlerse oglumun parmagını basarım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 aylık oglum kazanmıs. demek ki yasa da bakmıyorlar yaşa iki aylıkmı yazdın ? yasa 1 yazdım telefon numarası ve adresi de benimkiyle aynı. sadece maili farklı kargo geldiğinde tc numarasını isteyecek vay be daha 2 aylıkken fanatik falan demezler herhalde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 aylık oglum kazanmıs. demek ki yasa da bakmıyorlar yaşa iki aylıkmı yazdın ? yasa 1 yazdım telefon numarası ve adresi de benimkiyle aynı. sadece maili farklı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 aylık oglum kazanmıs. demek ki yasa da bakmıyorlar yaşa iki aylıkmı yazdın ?
2 aylık oglum kazanmıs. demek ki yasa da bakmıyorlar
arkadaslar neden kazanan sayısı tam 500 degıl kazanamıyorumm