benimkiler bugün geldi,minicik bişey yahu,kazanamayanların dert etmesine hiç gerek yok.traş köpüğü 2-3 sıkımlık numune bunlar zaten.şirin numuneler
benimkiler bugün geldi,minicik bişey yahu,kazanamayanların dert etmesine hiç gerek yok.traş köpüğü 2-3 sıkımlık numune bunlar zaten.şirin numuneler 
Bana 1 ay yeter onun 1 paketi. O kadar küçümsemeyin o hediyeleri..
bi tane daha kazanmısım ama gelmiyo gelse artık
küçük dediğin 4 adet kazanınca bir büyük ediyor 50 ml*4=200 ml : )
8 defa katilim yapiyorum hergun peki cikmamasi sizce ne?Daha bi tane kazandm dahada gelmedi
8 defa katilim yapiyorum hergun peki cikmamasi sizce ne?Daha bi tane kazandm dahada gelmedi
sen bu aralar şanssızıma takılmışsın.muhakkak kazanırsın bu moddan çıksan:) yada bir kere de ben deneyeyim şansına ne dersin ? belki işe yarar
bende 4 kişi adına katılmıştım sadece bir kişi tutmuş.500 kişi dolmadan nasıl bizde kazanamadık anlamadım
1- ABD
2- Avustralya
3- İstanbul
4- Hepsi
1- ABD
2- Avustralya
3- İstanbul
4- Hepsi
ben araştırırken 2.soruyu ispanya buldum ama kafam karıştı şimdi scorpion yardımcı olurmusun.
Gerek dünya gerekse de Avrupa basketbolunun önde gelen ülkelerinden biri olan İspanya, geçmişinde de birçok başarıyı elinde bulunduran bir ekip. 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’na hem son Dünya şampiyonu hem de son Avrupa Şampiyonu sıfatıyla gelecek olan İspanya, Türkiye’de de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak yer alacak.
AVUSTURALYA 2009 FIBA Okyanusya Şampiyonası ikincisi olma başarısını elde etmiştir