0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvaynet internet cafen mi var? şu an yaz mevsimi olduğu için yok ama kışın var evet eş dost sevinsin diye kazanıyorsun mustafa abi ne güzelde, geçenlerde arkadaşlarıma parfüm kazanıverdim o kadar destek oluyosunuz diye, bu mu lan, kendine laptopları ipodları götür bize gelince bi parfüm kazan laflarını duyunca artık hiçbişey kazanıvermiyorum onlara nankör bu insanoğlu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvaynet internet cafen mi var? şu an yaz mevsimi olduğu için yok ama kışın var evet
vaynet internet cafen mi var?
Olsun yarım elma gönül almadır ya boşver sen yine elinden geleni yap o zaman arkadaşların biraz "gözü açmış heralde ben severim ya parfüm kadar güzel bir hediye mi var Jagler miydi yoksa onlar da
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOlsun yarım elma gönül almadır ya boşver sen yine elinden geleni yap o zaman arkadaşların biraz "gözü açmış heralde ben severim ya parfüm kadar güzel bir hediye mi var Jagler miydi yoksa onlar da jagler + caldion azla yetinmesini bilene kazanırım artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOlsun yarım elma gönül almadır ya boşver sen yine elinden geleni yap o zaman arkadaşların biraz "gözü açmış heralde ben severim ya parfüm kadar güzel bir hediye mi var Jagler miydi yoksa onlar da jagler + caldion azla yetinmesini bilene kazanırım artık ben ben ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOlsun yarım elma gönül almadır ya boşver sen yine elinden geleni yap o zaman arkadaşların biraz "gözü açmış heralde ben severim ya parfüm kadar güzel bir hediye mi var Jagler miydi yoksa onlar da jagler + caldion azla yetinmesini bilene kazanırım artık ben ben ben sen kampanyacısın kazanırısn, onlar uğraşmıyor böyle şeylerle ablama eticinden şafıl kazandım senin nano daha güzelmiş ekranı var diyo