0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnivealar bu saatte geldi hangi gün kazandın?ben ilk gün kazandım hala ortada yok :/bana gelceklerden vveririm sana ben üzülme mumine yağmur yağarken su bile vermem ben artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnivealar bu saatte geldi hangi gün kazandın?ben ilk gün kazandım hala ortada yok :/bana gelceklerden vveririm sana ben üzülme
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnivealar bu saatte geldi hangi gün kazandın?ben ilk gün kazandım hala ortada yok :/
nivealar bu saatte geldi
10 Ağustos cevaplar1) 20-02) 2883) Yugoslavya4) Doğru
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnivealar bu saatte geldi hangi gün kazandın?ben ilk gün kazandım hala ortada yok :/bana gelceklerden vveririm sana ben üzülme mumine yağmur yağarken su bile vermem ben artık vaaay böyle olduk demi şimdi gülümser canım arkadaşım sağol valla, gamze gibisi düşman başına
8 inde kazananlar açıklanmış 7 tane kazanmışım