0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok istiyorum nivelarııııııı aşkıma hediye edicem arınki sonuçları 15 gözle bekliyorum
ya kazananlar 1 gün sonra mı oluyor anlamadım ben
2 aydır internette yoktum ne kampanyalar gelmiş geçmiş kaçırdık hepsini. bugün katıldım buna bakalım kısmet.eşim aman ha kaçırma tıraş setim bitti hemen hemen diye heyecan yaptı inşallah çıkar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 aydır internette yoktum ne kampanyalar gelmiş geçmiş kaçırdık hepsini. bugün katıldım buna bakalım kısmet.eşim aman ha kaçırma tıraş setim bitti hemen hemen diye heyecan yaptı inşallah çıkar. ben sunun surasında 10 gundur yokum foruma yabancı gıbıyım su niveayı anlayana kadar canım cıktı.acemilik günlerime döndüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugünün kazananları ne zaman belli olacak.Yarın 16:00-17:00 arasıoh ya bende verdiğiniz link bugününkiler sandım.teşekürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugünün kazananları ne zaman belli olacak.Yarın 16:00-17:00 arası
bugünün kazananları ne zaman belli olacak.