0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin485 i görüyorum biraz aşşağı kaydırıyorum 488 e geçiyor işin gıcık yanı adım olsaydı o arada olacaktı yasin diiye birisi gözüküyor zaten senin ismin yasir olduguna göre,ilk n harfi geliyor sonra r bende r daha önce geliyo diye bakmaa uğraşıyorum ha Türkçemde iyidir ama nasıl böyle bir hataya düştüm bilemedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin485 i görüyorum biraz aşşağı kaydırıyorum 488 e geçiyor işin gıcık yanı adım olsaydı o arada olacaktı yasin diiye birisi gözüküyor zaten senin ismin yasir olduguna göre,ilk n harfi geliyor sonra r
485 i görüyorum biraz aşşağı kaydırıyorum 488 e geçiyor işin gıcık yanı adım olsaydı o arada olacaktı
Bende sadece 02.08 sonuçları görünüyor, çok uğraştım,yok.Benim için de sonuçlara bakabilir misiniz?
313-317 arasından nail aktan adı varmı bi bakarmısınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburdan bakabilirsini ama biraz karışık
ctrl+f yapın adınızı yazın kolayca bulursunuz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinctrl+f yapın adınızı yazın kolayca bulursunuz herşeyide bilirmiş