0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben ayın 2 si gece 2 katılım yaptım ama cıkmamış
çekiliş usulu yapıyorlar galiba...ben dün öğleden sonra 3 ya da 4 katılım yaptım çıkmış 1 tane
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekiliş usulu yapıyorlar galiba...ben dün öğleden sonra 3 ya da 4 katılım yaptım çıkmış 1 taneya nerden bakıyorsunuz kazanıp kazanmadığınıza... ben bulamadım hala.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekiliş usulu yapıyorlar galiba...ben dün öğleden sonra 3 ya da 4 katılım yaptım çıkmış 1 taneya nerden bakıyorsunuz kazanıp kazanmadığınıza... ben bulamadım hala.kazananlara tıklayınca yukardakı tarıhı bı gerı alınca cıkıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekiliş usulu yapıyorlar galiba...ben dün öğleden sonra 3 ya da 4 katılım yaptım çıkmış 1 taneya nerden bakıyorsunuz kazanıp kazanmadığınıza... ben bulamadım hala.kazananlara tıklayınca yukardakı tarıhı bı gerı alınca cıkıyoİyi de onlar ayın 2. de kazananlar değil mi? Dün katılanlar nasıl çıkıyor?