0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Leylekler getiriyo
bende 1 hafta önce kazandım ama ne gelen var ne giden hangi kargoyla geliyo arıyım bari...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 aylık oglum kazanmıs. demek ki yasa da bakmıyorlar yaşa iki aylıkmı yazdın ? yasa 1 yazdım telefon numarası ve adresi de benimkiyle aynı. sadece maili farklı kargo geldiğinde tc numarasını isteyecek vay be daha 2 aylıkken fanatik falan demezler herhalde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 aylık oglum kazanmıs. demek ki yasa da bakmıyorlar yaşa iki aylıkmı yazdın ? yasa 1 yazdım telefon numarası ve adresi de benimkiyle aynı. sadece maili farklı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 aylık oglum kazanmıs. demek ki yasa da bakmıyorlar yaşa iki aylıkmı yazdın ?
2 aylık oglum kazanmıs. demek ki yasa da bakmıyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1- 42- Hücum anında3- 44- Doğrucevap için teşekkürler erkekler hemen biliyo cevabı.bende googleden uğraştım biraz zor oldu valla.zaten yavaş açıyoPc'nin tarihini 1 gün ileriye alınca bütün cevaplar çıkıyo google ile ugrasmıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1- 42- Hücum anında3- 44- Doğrucevap için teşekkürler erkekler hemen biliyo cevabı.bende googleden uğraştım biraz zor oldu valla.zaten yavaş açıyo
1- 42- Hücum anında3- 44- Doğru