0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kazananların ismini göremiyorum sitede ne var
ben 3gündür katılmıyorum 3 tane geldi azönce
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu siteye girin ECZACIBAŞI- BEİERSDORF KOZMETİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş'yi seçin sonra alttaki linkten isminizin yanındaki noyu bulun, abone no yazan yere o numarayı girin dağıtımda olup olmadıgı görülüyo bu arada bu yanlış bu numara sitedeki kazananların yanındaki numaraya göre değil gelen kargolarınızda bi sayı var onu buraya yazarsanız görebilirsiniz : )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu siteye girin ECZACIBAŞI- BEİERSDORF KOZMETİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş'yi seçin sonra alttaki linkten isminizin yanındaki noyu bulun, abone no yazan yere o numarayı girin dağıtımda olup olmadıgı görülüyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu siteye girin ECZACIBAŞI- BEİERSDORF KOZMETİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş'yi seçin sonra alttaki linkten isminizin yanındaki noyu bulun, abone no yazan yere o numarayı girin dağıtımda olup olmadıgı görülüyo bu arada bu yanlış bu numara sitedeki kazananların yanındaki numaraya göre değil gelen kargolarınızda bi sayı var onu buraya yazarsanız görebilirsiniz : )Kargo geldikten sonra burdan bakmanın ne anlamı var. Ayrıca gelen kargodaki numara üstteki isimlerin yanındaki numarayla aynı..
2 tane kazanmıştım 4 tane geldiherkese yolluyolar galiba