0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi iki saat önce 2-3 katılım daha yaptım bakalım çıkcakmı bu defa inşallah numune falan değildir dün babamın adına katıldığım çıktı tek kullanımlık numune giderse ayıp olur gerçi 500 kişiye verdiklerine göre pek umutlanmamak lazımcnm numune minik boy bunlar2 sene önce her 5.kişiye veriyordu aynı settenben baya bi kşi adına kazanmıştım.numune boy ama deosu yetio 3 5 günresim vardı eklicem resim baken baştaki beyazlardan 1 tane balsam onun yanındaki kutudaki minik deodan 1 taneve en sondaki extreme comfort orta boy traş jelinden 1 tane bu 3ü seyehat boy seti niveanın.ortadaki orjinal boy deo o başka kampanyadandı eski bi resim buyine bu 3 minik üründen gelecekortadaki orjinal boy set o başka kampanyadandı eski bi resim bu[IG]http://i34.tinypic.com/1z6aw6o.jpg[/img]
bi iki saat önce 2-3 katılım daha yaptım bakalım çıkcakmı bu defa inşallah numune falan değildir dün babamın adına katıldığım çıktı tek kullanımlık numune giderse ayıp olur gerçi 500 kişiye verdiklerine göre pek umutlanmamak lazım
1)12,2)ibrahim kutluay 3)efes pilsen 4) hepsi cevaplar arkadaşlar