bana mail yollamışlar ürünleri bulabileceğimiz yerler tansaş migros vs miş denemiş öğrenmiş olduk boşuna yazmayın arkadaşlar yoksa vakit kaybı olur
bana mail yollamışlar ürünleri bulabileceğimiz yerler tansaş migros vs miş denemiş öğrenmiş olduk boşuna yazmayın arkadaşlar yoksa vakit kaybı olur ;
ben 3 gün önce numune istemiştim bakalım geri dönüş yapıcaklar mı? sanki biz bilmiyoruz markette oldugunu
doğru söylüyorsun bende maili okuyunca sinir oldum ama ben hep göndermezler kazanamam diye düşünerek hareket ediyorum hiçte şansım yok
doğru söylüyorsun bende maili okuyunca sinir oldum ama ben hep göndermezler kazanamam diye düşünerek hareket ediyorum hiçte şansım yok 
aynen bende öyle ya kazanamam diyorum yinede katılıyorum

öyle düşünme sans bir gün sanada güler banada tabi

bu forumdan hiç bir şey kazanamadım

;)yalnız degilsin yani
ben sadece tava kazandım şimdiye kadar ama bakmadan katılmadan duramıyorum kampanyalara bir de çıksa ya
ben sadece tava kazandım şimdiye kadar ama bakmadan katılmadan duramıyorum kampanyalara bir de çıksa ya 
iyi günlerde kullanın sevgi hnm siz söylemeseniz ben unuttum bende şampuan ve tava kazandım maalesef alamadım üşendigim için gidip almadım ...
teşekkür ederim sizde iyi günlerde kullanın kazanmak daha zor alın bence güle gülede kullanın
bırak ürünü bi çöp bile vermez bu firma