0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpeki bu formu doldururken philips den başka hangi markaları tercih edersiniz yazan yerdeki kutuları işaretlemesek olurmuki olur, ama gerçekçi olmaz blendere yorum yazmayın ihtiyacım var
peki bu formu doldururken philips den başka hangi markaları tercih edersiniz yazan yerdeki kutuları işaretlemesek olurmuki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpeki bu formu doldururken philips den başka hangi markaları tercih edersiniz yazan yerdeki kutuları işaretlemesek olurmuki olur, ama gerçekçi olmaz blendere yorum yazmayın ihtiyacım var benden daha cok kullanıosun mutfak aletlerini senden feyz alcam kazanda bi iki bişe yap
anlıyorum ben halini bu ara merak etme yurtta bişe pişirememkten peynr ekmek yemekten ölcem birşeylr yapta gönder
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanlıyorum ben halini bu ara merak etme yurtta bişe pişirememkten peynr ekmek yemekten ölcem birşeylr yapta gönder ne istersin blenderı kazanırsam yaparım sana bişeyler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanlıyorum ben halini bu ara merak etme yurtta bişe pişirememkten peynr ekmek yemekten ölcem birşeylr yapta gönder ne istersin blenderı kazanırsam yaparım sana bişeyler börek yap patatesli,yaprak sar bi de sulu köfte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanlıyorum ben halini bu ara merak etme yurtta bişe pişirememkten peynr ekmek yemekten ölcem birşeylr yapta gönder ne istersin blenderı kazanırsam yaparım sana bişeyler börek yap patatesli,yaprak sar bi de sulu köfte en sevmediğim sulu köfteıyk
ben de blender var hiç kullanmıyorum al senin olsun be mümin senden degerlı mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de blender var hiç kullanmıyorum al senin olsun be mümin senden degerlı mı adresi özelden atıyorum kargoyu gönderen ödemeli yaparsan sevinirim