Gönderen Konu: SendeZıpla Sony Ericsson Aino Kazan !  (Okunma sayısı 8740 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gonulyesil

• Ziyaretçi
Ynt: SendeZıpla Sony Ericsson Aino Kazan !
« Yanıtla #50 : 02 Ağustos 2010, 14:06:31 »
bu kampanyaya pek güvenmedim ben.. kendi videoları 20 30 oy alsa anlarımda 100 oy ne be kardeşim..ayın 10 unda bitiyor zaten gidp resim çekeceksinde oylama yapacaksında bi de adamları geçmeye çalışacaksın olduu canım..

Çevrimdışı mrex27

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #51 : 02 Ağustos 2010, 14:12:49 »
istanbulda olan biri hayrına fazla çekip bizede gönderse  ;D ;D ;D

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 02 Ağustos 2010, 14:13:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
istanbulda olan biri hayrına fazla çekip bizede gönderse  ;D ;D ;D

kimsenin öyle birşey yapacağını sanmam ;D

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 02 Ağustos 2010, 14:59:52 »
aaaaa bendeki şanssızlığa bak ... hiç bu kampanyayı okumamışım. 31 temmuzda caddedeydim bunlar 5 kişi zıplıyorlardı kızımda arkalarından koşup durdu. ben zıplayanlardan birine bu neyin tanıtımı dedim canımız eğlenmek istedi zıplıyoruz bişeyin tanıtımı değil dedi..bende içimden bunlar deli midir nedir bu yaşta nediye zıplıyorlar dedim tühh çekseydim keşke..

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 02 Ağustos 2010, 15:29:57 »
aaaaa bendeki şanssızlığa bak ... hiç bu kampanyayı okumamışım. 31 temmuzda caddedeydim bunlar 5 kişi zıplıyorlardı kızımda arkalarından koşup durdu. ben zıplayanlardan birine bu neyin tanıtımı dedim canımız eğlenmek istedi zıplıyoruz bişeyin tanıtımı değil dedi..bende içimden bunlar deli midir nedir bu yaşta nediye zıplıyorlar dedim tühh çekseydim keşke..

böyle bi açıklama yapmaları çok manasız, ya sizle dalga geçmişler ya bu adamlar cidden kendi videolarına kazandıracak..

tanıtım yapmak isteyen adam "buyrun çekin resmimizi yarışmamız var katılın" der

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #55 : 02 Ağustos 2010, 15:32:41 »
Ödül falan vermeyecekler buraya yazıyorum.. ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 02 Ağustos 2010, 15:50:04 »
kesinlikle katılıyorum ödül filan vermeyecekler...

biz yürürken yorulduk zaranın önündeki banka oturduk bunlarda bankın arkasında ellrindeki zıp zıpları şişiriyorları 5tane genç. kızımın renkli renkli ilgisini çektiği için yanlarına gidip durdu. Onlarda hatta ay ne şirin diye sevdiler. sonra zıplama denemeleri yaptılar.kızımda hatta aralarında koşturup durdu. bende kızımı almaya gitmişken neyin tanıtımını yapıyorsunuz dedim. onlarda bişeyin tanıtımını yapmıyoruz biz buraya kendimiz eğlenelim diye geldik eğlencesine yapıyoruz dediler. Üstelerindede hiçbir sony adı yazılı birşey yoktu. hatta biz yürürken zıplaya zıplaya yanımızdan geçtiler. herkes bunlar deli mi ne diye bakıp durdu.

bencede bari sony ile ilgili filan diyebilirlerdi. ama kesin olarak eğlencesine yapıyoruz gibi konuştular..

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 02 Ağustos 2010, 16:19:45 »
Sozten anında çevrimdışı oldu ;D  Asos sen İstanbulda değilmisin bende istanbulda olsam anında çevrimdışı olurdum ;D

istanbuldayım ama belirtilen tarihlerde gitmem imkansız  :P
bakalım arkadaşı yollayabilirsem çektiririm 50 civarı, sonra da para ile satarım buradan  ;D

ben siteye ekleyene kadar onların kendi ekledikleri 500'ü bulur bu gidişle  ;D

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : 03 Ağustos 2010, 00:19:38 »
hiğç almayım  :D