gördüğüm her psp de aklıma dankek gelicek..![]()
iyi satışlar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkırılabilen modelmi psp kırılmıyosa bir oyunu 100 tl zaten psp'ningeçici kırılabilen modeli, kapatınca gidiyor, sürekli uyku modunda çalıştırmak gerekli
ewet haklısın ama psp ye bi zararı dokunmuyor ayrıca kapatsanda kırma işlemi çok kolay
kırılabılen modelı amcamın oluda kazanmıstı okırdırdı 15 20 tl mı neydıewet 20 tl ye kırıyorlarsize gelenin aynısı onadamı geldi kırılabilen modelse orginal oyuna para vermeye gerek kalmıyor doğal olarak
ewet aynısı
Kırılabilen model bu. Geçenlerde duvara çarptım kırıldı ordan biliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKırılabilen model bu. Geçenlerde duvara çarptım kırıldı ordan biliyorumGüleyimde boşa gitmesin espri
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKırılabilen model bu. Geçenlerde duvara çarptım kırıldı ordan biliyorumGüleyimde boşa gitmesin espri
Saol senden baska gülen olmamıs![]()
![]()
Sende saol Zeyno