0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininşallah bakacaz biz dün yollamadık değin lastik senindir değin moral verin bana ben dün yollamadım lastik seninmi bakacaaz ben mavi jeanstan 500 tLmi alamamıştım senn oylar yüzünden affet lüfen çok ihtiyacım vardı kıyafetim yoktu hiç şimdide lastiklerim eridi lastik istiyorm iyi tamaam affettm destek veririz yeterki forumdan katılan olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininşallah bakacaz biz dün yollamadık değin lastik senindir değin moral verin bana ben dün yollamadım lastik seninmi bakacaaz ben mavi jeanstan 500 tLmi alamamıştım senn oylar yüzünden affet lüfen çok ihtiyacım vardı kıyafetim yoktu hiç şimdide lastiklerim eridi lastik istiyorm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininşallah bakacaz biz dün yollamadık değin lastik senindir değin moral verin bana ben dün yollamadım lastik seninmi bakacaaz ben mavi jeanstan 500 tLmi alamamıştım senn oylar yüzünden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininşallah bakacaz biz dün yollamadık değin lastik senindir değin moral verin bana
inşallah bakacaz
bende buzdolabi istiyom ama kampanya yok