0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazanan şanslı kişi arkadaşımın en yakın arkadaşı bende tanıyorum kendisini... tamammen şans...normalde kampanyalarla içmi hiç ilgisi yok...Maddi durumu nasıldı peki? Kesin zengindir off deli parayaaa ..benim hemşerimdi sahi bu çanakkaledi demi?satsında kapısına gidem bariiiiiii yakında görürüz bu elemanıda kampanya dünyasında
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazanan şanslı kişi arkadaşımın en yakın arkadaşı bende tanıyorum kendisini... tamammen şans...normalde kampanyalarla içmi hiç ilgisi yok...Maddi durumu nasıldı peki? Kesin zengindir
Kazanan şanslı kişi arkadaşımın en yakın arkadaşı bende tanıyorum kendisini... tamammen şans...normalde kampanyalarla içmi hiç ilgisi yok...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazanan şanslı kişi arkadaşımın en yakın arkadaşı bende tanıyorum kendisini... tamammen şans...normalde kampanyalarla içmi hiç ilgisi yok...Maddi durumu nasıldı peki? Kesin zengindir off deli parayaaa ..benim hemşerimdi sahi bu çanakkaledi demi?satsında kapısına gidem bariiiiiii yakında görürüz bu elemanıda kampanya dünyasındao kadar paradan sonra kim buralara uğrar ya
ühüüüüüüü Ben alacaktım o arabayı ben satacaktım o fiyata.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinühüüüüüüü Ben alacaktım o arabayı ben satacaktım o fiyata. valla bizde çıksa satçaktık şimdi gözümü magnuma diktim, bi çıksın sahibinden com'dayız.. yalnız ben yanında pozda veririm..
valla o araba bana çıksaydı satmazdım,sadece günde en az 3 kere severdim onu ayyy kıyılır mı bu arabaya ya rüya gibi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla o araba bana çıksaydı satmazdım,sadece günde en az 3 kere severdim onu ayyy kıyılır mı bu arabaya ya rüya gibi vergiside rüya gibidir kesin