0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
woaww şu pasta ne güzel olmuşş öylee tamam canım bi bakıyım ne var ne yok sonra karar verelim ama pasta kalıbı gibi olanı çok beğendim becerebilirmiyim onu acabaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwoaww şu pasta ne güzel olmuşş öylee tamam canım bi bakıyım ne var ne yok sonra karar verelim ama pasta kalıbı gibi olanı çok beğendim becerebilirmiyim onu acabaa beceremezsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwoaww şu pasta ne güzel olmuşş öylee tamam canım bi bakıyım ne var ne yok sonra karar verelim ama pasta kalıbı gibi olanı çok beğendim becerebilirmiyim onu acabaa beceremezsin heryere laf yetiştirmesen olmaz dimii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwoaww şu pasta ne güzel olmuşş öylee tamam canım bi bakıyım ne var ne yok sonra karar verelim ama pasta kalıbı gibi olanı çok beğendim becerebilirmiyim onu acabaa beceremezsin heryere laf yetiştirmesen olmaz dimii napim ya canım sıkılıyor
Kozmetikle ürün takas eder misin?
glh_n, Güneş kavanozu için takaslık ne önerebilirim sana ? Ve ya bir fiyat ver bana, birkaç yerde gördüm çok hoşuma gitti.