0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben bursa için katılcamda mesaj hakkım bitti benim ya sınırsız mesaj hakkı istiyorum bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bursa için katılcamda mesaj hakkım bitti benim ya sınırsız mesaj hakkı istiyorum bende aman her yere de yazıyosun o kadar çok konuşursan biter tabii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bursa için katılcamda mesaj hakkım bitti benim ya sınırsız mesaj hakkı istiyorum bende aman her yere de yazıyosun o kadar çok konuşursan biter tabii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bursa için katılcamda mesaj hakkım bitti benim ya sınırsız mesaj hakkı istiyorum bende aman her yere de yazıyosun o kadar çok konuşursan biter tabii ayrımcılık var bu forumda niye üyelere 15te size sınırsız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bursa için katılcamda mesaj hakkım bitti benim ya sınırsız mesaj hakkı istiyorum bende aman her yere de yazıyosun o kadar çok konuşursan biter tabii ayrımcılık var bu forumda niye üyelere 15te size sınırsız bize daha fazla lazım o yüzden hem ben saatte hiçte 15 mesaj yazmıyorum yani benim sınırsız olduğu halde sen daha çok yazıyosun