0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben üye oldumda sen gelene kadar halimden memnundum şekerle cikolatayla mutlu oluodum sen geldn huzurumu bozdun bundan sonra bütün büyük ödülleri ben kazancammmmmm rakip olcam hemde sana görende hergün büyük ödül kazanıyom sancak sen bana rakip olabilirsin ama bazılarına olamazsın yani biz gene avcumuzu yalarız
ben üye oldumda sen gelene kadar halimden memnundum şekerle cikolatayla mutlu oluodum sen geldn huzurumu bozdun bundan sonra bütün büyük ödülleri ben kazancammmmmm rakip olcam hemde sana
tebrikler papatyam mümin sataşma güzelimize:)
süper tespit
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tebrikler papatyam mümin sataşma güzelimize:)birlik olmak yoook tek tek gelin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tebrikler papatyam mümin sataşma güzelimize:)birlik olmak yoook tek tek gelin bizde böyle Müminnn korktun mu saol Sibelcm artık büyük ödül kazancam Mümin yoksa dalga gecmeyi bırakmıcak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tebrikler papatyam mümin sataşma güzelimize:)birlik olmak yoook tek tek gelin bizde böyle Müminnn korktun mu saol Sibelcm artık büyük ödül kazancam Mümin yoksa dalga gecmeyi bırakmıcak senle dalga geçince hakkaten başarıyon bazı şeyleri hadi bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tebrikler papatyam mümin sataşma güzelimize:)birlik olmak yoook tek tek gelin bizde böyle Müminnn korktun mu saol Sibelcm artık büyük ödül kazancam Mümin yoksa dalga gecmeyi bırakmıcak hep destek tam destek sana, mümine inat .dur ya bende dertleneyim biraz.avon bile zar zor kazanıyorum diye.bu arada tafttan beri çok soğumuştum siteden.iyi ki sizin gibi ciciler var burada