Gönderen Konu: arkadaşlar oy isterken biraz daha kibar olabilir miyiz?  (Okunma sayısı 9633 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
Ynt: arkadaşlar oy isterken biraz daha kibar olabilir miyiz?
« Yanıtla #10 : 28 Temmuz 2010, 22:34:03 »
ilk destek mesajım olunca kimsenin alıngan olacağı aklıma gelmedi, bende forumun destek isteme tarzımı bilemediğimden öyle yazmış olabilirim.

bende bu forumda kimseyle kötü olmak istemem, kötü olmamak içinde pek tartışmalara girmiyorum, neyse olay tatlıya bağlandı sanırım. üstteki mesajı yazarken biraz da ben alıngan olayım demiştim     ::)

iyi forumlar herkese  :)

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 28 Temmuz 2010, 22:35:49 »
a sosyal ben sana örnek bir destek mesajı yolluyorum şimdi :)
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #12 : 28 Temmuz 2010, 22:39:30 »
Aynı anda 3-4 kampanya için destek isteyenlerede pek sıcak bakmıyoruz, bunuda bu vesileyle söylemiş olayım.. ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 28 Temmuz 2010, 22:50:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Aynı anda 3-4 kampanya için destek isteyenlerede pek sıcak bakmıyoruz, bunuda bu vesileyle söylemiş olayım.. ;D
ya tek isteyenlere hemen veriyorum oyunu ama bazısı biraz abartıya kaçıp 3-5 tane istiyor bende erteliyorum  ;D ;D ;D

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #14 : 28 Temmuz 2010, 22:59:14 »
geçen bana birisi sadece linki göndermiş,sonra tekrar tek başına yazı dahi olmadan link gelmiş,sonra link artı beğenirmisin yazısı var.şimdi ben her mesaj yazana vaktim dahilinde oy veriyorum ama bu şahsa vermedim nedenide bence açık :) normalde takılmazdım ama bu şekilde olunca oy moy veresim gelmedi
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 29 Temmuz 2010, 10:33:30 »
ben o mesajlara hiç bakmıyorum bile . bilginize.
eskiden konuştuğum bazı üyeler vardı onların destek msjlarına bakıorum artık sadece.
onun dışında destek bölümü zaten var, ordan destek oluyorum.
bana çok saçma gelio hem oraya konu açılıo hem msj atılıo. uyuz oluyorum açıkçası, çıkarcılık ve zorlama gibi gelio bana. bu kadar çok ısrar etmek hoş olmuo

ve ben asla ısrardan hoşlanmam  8)

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 29 Temmuz 2010, 16:30:26 »
Ben elimden geldiğimce kimsenin ricasını geri çevirmemeye çalışıyorum.Üslubu pek önemsemiyorum ama arkadaş haklı nezakete biraz daha dikkat edilmeli.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 29 Temmuz 2010, 16:38:01 »
Elimden geldiğince kişiin  ismi, yada uye adıyla başlıyarak ilk günden buyana tatlı dille oy isterim.Verende oluyor vermeyende ama bu benim kendi tarzım.Banada gelen destek mesajları bazen agresif olabilior..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı simon

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 29 Temmuz 2010, 17:40:47 »
Birçok arkadaşa destek olmuşumdur ama ; yok 3 -5  tane üyelik al, yok 3 - 5 ayrı maille oyla yada facebook'ta bilmemne sayfasını beğen sonra sağdan gir soldan çık gibi destek isteklerine olumlu cevap vermiyorum, özellikle facebook'ta profil bilgilerime erişim isteme onayı bana ters geliyor, hatta bu konuda bir arkadaşımız neredeyse zorla yapacaksın gibi bir havaya soktu, birde yollanan destek mesajının sonunda sen bana ben sana diyenlere hiç cevap bile vermiyorum, kimse kusura bakmasın.

Çevrimdışı hah7783

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 29 Temmuz 2010, 22:13:39 »
Bana da biri destek için msj yazmış.Şimdi destek sırası ben de diye.Ben ne zaman ondan destek istemişsem sanki.Şuraya gir şunu yap bunu yap vs. yazmış.Böyle emredici cümleler kurupta destek istenilmez.