Gönderen Konu: Hayırlı Kandiller (Berat Kandili)  (Okunma sayısı 7853 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tarbah

• Usta Kampanyacı
Ynt: Hayırlı Kandiller (Berat Kandili)
« Yanıtla #20 : 26 Temmuz 2010, 12:40:15 »
hayırlı kandiller

Çevrimdışı gül58

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • gül & fevzi
« Yanıtla #21 : 26 Temmuz 2010, 12:40:42 »
hepimizin kandili hayırlı olsun  :)
aşkım oğlum halid ....................

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #22 : 26 Temmuz 2010, 12:41:08 »
hayırlı kandillerr diliyorum
Hayırlara vesile olması dileğiylee
duanızda benide unutmayın:)
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 26 Temmuz 2010, 12:56:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hayırlı kandillerr diliyorum
Hayırlara vesile olması dileğiylee
duanızda benide unutmayın:)

evet brbirimiz için de dua edeliiimmmm

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #24 : 26 Temmuz 2010, 13:06:58 »
herkese hayırlı kandiller.. Yarım saat sonra sohbetim var kandil için, hazırlık yapıyorum dersime.. herkesi bekliyorum sohbetime şahsen gelemezsenizde dualarınızla bekliyorum ben anıcam dualarımda.. DUALARDA BULUŞALIM..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #25 : 26 Temmuz 2010, 16:16:10 »
İbadet için geldik hesap için döneceğiz..dünyada misafiriz dirilmek için öleceğiz..ne dünü ne de yarını ne de sevdiklerimizi unuttuk..Hayır Duası edeceğiz inşallah.."Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.." :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #26 : 26 Temmuz 2010, 16:36:13 »
Allah tüm tövbe edenlerin dualarını kabul etsin..hepimizi günah işlemekten korusun...AMİN

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 26 Temmuz 2010, 16:42:11 »
bende bütün arkadaşlarımın kandilini kutluyorum bütün günahlarımızın mağfiret olması ümidi ile

Çevrimdışı serpil26

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 26 Temmuz 2010, 16:43:25 »
Tüm islam aleminin kandili mübarek olsun, Allah dualamızı kabul gühanlarımızı af etsin inşallah

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 26 Temmuz 2010, 19:39:06 »
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Allahümme ya zel-menni vela yümennü aleyhi.Ya zel-celali vel-ikrami.Ya zet-tavli vel inami.La ilahe illa ente.Zahrel-laciine ve carel-müstecirine ve emanel -haifine.Allahümme in künte ketebteni indeke fi ümmil -kitabi şekıyyen ev mahrumen ev matruden ev mukatteren aleyye fir-rızkı.Femhullahümme bi fazlike şekaveti ve hirmani ve tardi ve iktare rızki ve esbitni indeke fi ümmil-kitabi seiden ve merzukan ve müveffekan lil-hayrati,feinneke kulte ve kavlukel-hakku fi kitabikel-munzeli ala lisanı nebiyyikel-mürseli.Yemhullahü ma yeşaü ve yüsbitü ve indehu ümmül-kitabı.ilahi bit-tecelliyyil-azami fi leyletin-nısfı min şabanel-mükerremilleti.Fiha yüfreku küllü emrin Hakim.ve yübremü en tekşife anna minel-belai manalemü ve ma la nalemü ve ma ente bihi alemü inneke entel-eazzül-ekremü.Ve sallallahü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ve evladihi ve ezvacihi ve selleme.
Berat Gecesi Duasının Anlamı

Ey, kullarına sayısız lütuf ve ihsanlarda bulunan, onların karşılığına ihtiyacı olmayan Allah’ım!. Celal ve Kerem sahibi Rabbim! Biz âciz kullarına sonsuz nimet ve imkânlar bahşeden Sensin! Senden başka ilah yok! Sana sığınıp yalvaranlara yardım edersin! Korkanların güvenip sığınacağı yegâne mercii yine Sensin!
Ya Rabbi, Senin nezdindeki kitabında, Levh-i Mahfûz’da şayet beni kötü, mahrum, ilâhî rahmetten kovulmuş, fakir bir insan olarak yazmış isen fazlınla bu kötü kaderimi; âsî, mahrum, ilâhî huzurdan kovulmuş, darlık içinde hayat geçirmeye mahkum bir fakir insan oluşuma ait yazgımı siliver Allahım! Beni, nezdindeki ana kitapta iyilerden, salih kullarından, rızkı bol, zengin ve hayırlı işlerde yarışan ve muvaffak olan kullarından olarak yazıver.
Allah’ım! —Senin sözün haktır- Nebiyy-i Zişan’ın lisanı üzere gönderdiğin mukaddes Kitabında şöyle buyurdun: “Allah dilediğini siler. (Dilediğini de) sabit bırakır. Bütün kitapların aslı O’nun yanındadır” (Ra’d Sûresi, 39)
İlahî! “Her hikmetli iş nezdimizde bir emir ile o zaman ayrılır” (Duhan, 4) buyurduğun mükerrem Şaban ayının 14. gecesi en büyük tecellin ile; bildiğimiz bilmediğimiz, Senin bildiğin bela ve musibetleri bizlerin üzerinden kaldırmanı diliyoruz. Şüphesiz Sen, sonsuz güç ve kuvvet sahibisin! Lütuf ve ihsanı bol olan Rabbimizsin!
Allahım! Seyyidimiz, Efendimiz Hazret-i Muhammed’e, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, evlâdına, ezvâc-ı tâhirâtına salât ü selâm eyle! Dualarımızı Habibin hürmetine kabul eyle!
AMİN…

arkadaşlar 3 tane okunucak yasin in arasında bu duaları da okumak gerekiyormuş
bilgi eksik kalmasın okumak isteyen olursa...
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG