0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben erkeğim ama cinsiyet gözetmiyommm..
pffffffffffffffff tamam ya tamam forumda maşallah kimseye bişey denmez oldu oruç bi yandan sıcak bi yandan daralıyorum yaa tartışmaya dönmesin ok. no problem ....
benim evlenmemle bu konunun alakası ne anlamış değilim.önümüzdeki ay nişan var düğün seneye konuyla ilgisi yok zaten bir ara imzanda evleniyorum yazıyordu aklımda kalmış evlenince buraya fazla takılamazsın ondan dedim yoksa bir art niyet yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim evlenmemle bu konunun alakası ne anlamış değilim.önümüzdeki ay nişan var düğün seneye konuyla ilgisi yok zaten bir ara imzanda evleniyorum yazıyordu aklımda kalmış evlenince buraya fazla takılamazsın ondan dedim yoksa bir art niyet yok fazla takılamazsın değil hiççç takılamicam nişanlım istemiyor çünkü emir büyük yerden ama belki ikna edebilirim e sende bi cumhuriyet altını takarsın artık düğünümüzde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim evlenmemle bu konunun alakası ne anlamış değilim.önümüzdeki ay nişan var düğün seneye konuyla ilgisi yok zaten bir ara imzanda evleniyorum yazıyordu aklımda kalmış evlenince buraya fazla takılamazsın ondan dedim yoksa bir art niyet yok fazla takılamazsın değil hiççç takılamicam nişanlım istemiyor çünkü emir büyük yerden ama belki ikna edebilirim e sende bi cumhuriyet altını takarsın artık düğünümüzde olsa dükkan senin vallahi desene şimdiden ipleri kaptırdın hayaırlısı olsun.dilerim formdan kazandıklarında en büyünü mutluluğu kazanırsın