Gönderen Konu: Anne Kıymeti  (Okunma sayısı 5162 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gonulyesil

• Ziyaretçi
Anne Kıymeti
« : 23 Temmuz 2010, 11:40:41 »

takvim yaprağının arkasında okuduğum bir yazı hoşuma gitti ve paylaşmak istedim.

ANNE KIYMETİ

1 YAŞINDA : Sizi sütüyle besledi. Geceleri ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz.

2 YAŞINDA : Size yürümeyi öğretti. Sizi çağırınca odadan kaçarak teşekkür ettiniz.

3 YAŞINDA : Size itina ile yemekler hazırladı. Başınızı çevirerek teşekkür ettiniz.

4 YAŞINDA : Elinize rengarenk kalemler verdi. Duvarları çizerek teşekkür ettiniz.

5 YAŞINDA : Sizi cici kıyafetlerler süsledi. Çamur birikintisine girerek teşekkür ettiniz.

6 YAŞINDA : Okula götürürken "Gitmeyceeeeemmm!" diyerek teşekkür ettiniz.

7 YAŞINDA : Size top aldı. Komşunun camını kırarak teşekkür ettiniz.

9 YAŞINDA : Size dualar öğretti. Siz herseferinde unutarak teşekkür ettiniz.

12 YAŞINDA : Arkadaşınızla sinemaya götürdü. "Sen burada oturma" diyerek teşekkür ettiniz.

15 YAŞINDA : Senelerdir zararlı TV seyretmenizi istemedi. O evde değilken, hepsini izleyerek teşekükr ettiniz.

18 YAŞINDA : Okul masraflarınızı hep karşıladı. Sizi üniversiteye götürdü. Arkadaşlarınız alay etmesin diye, kapıda dalaşarak teşekkür ettiniz.

20 YAŞINDA : İş hayatı ve kariyerinizle ilgili sizi yönlendirmek istedi. "Sen ne bilirsin, ben senin gibi olmayacağım" diyerek teşekkür ettiniz.

23 YAŞINDA : Diploma aldığınız gün, size gururla sarıldı. Avrupa seyahati için para isteyerek teşekkür ettiniz.

25 YAŞINDA : Düğün masraflarınızı karşıladı. Mutlu oldu, çok duygulandı. Siz uzaklara giderek teşekkür ettiniz.

30 YAŞINDA : Bebek bakımı hakkında size fikir verdi. "Artık bu ilkel yöntemleri bırak" diyerek teşekkür ettiniz.

40 YAŞINDA : Sizi arayıp bir akrabanızın düğününü hatırlattı. "Anne işim başımdan aşkın" diyerek teşekkür ettiniz.

50 YAŞINDA : O hastalandı, hafatsonu görmeye gittiğinizde mutlu oldu. Ona "Yaşlılar çocuk gibi nazlı olur" diyerek teşekkür ettiniz.

Derken birgün öldü..

Şayet hala sizinleyse, hiç olmazsa ona bir daha sarılın.

(ALINTI)

Çevrimdışı Yoldaş

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • "Ey genç adam, yolumu adım adım bilirsin!.......
Ynt: Anne Kıymeti
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2010, 11:44:22 »
çok güzel bi yazı teşekkürler gonulyeşil....

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2010, 11:45:40 »
Kelimeler boğazıma dizildi....
annelik böyle birşey karşılıksızca sevmek ve evladın için herşeyi yapmaya çalışmak ama ...........insanoğlu nankör vesselam......
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı barbie06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2010, 11:46:25 »
çok güzel bi yazı paylaşım için tşkler gönül hanım  ;) ...bende anne oldukdan sonra ANNEmin kıymetini dahada çok anladım...

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2010, 11:50:54 »
bende etkilendim okuynca bi fena oldum ;D çocuğum yok ama valideye gittim kocaman bi öpücük verdim.. kadında şaşırdı ;D

Çevrimdışı şeyda35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2010, 11:51:14 »
çok sulugöz oldum bi süredir duygularımın ayarı bozuldu ,ağlamak üzereydim toparladım cok begendım sık sık hatırlamamız gereken bı yazı teskrler paylaşımın ıcın gönül:'(
beğenelim,beğendirelim
30.sayfadayım =)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 23 Temmuz 2010, 11:52:31 »
rica ederim arkadaşlar :)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2010, 11:53:31 »
ayy çok duygulandım valla  :'( :'( :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #8 : 23 Temmuz 2010, 11:57:52 »
çok güzel... ben herzaman sarılıyorum.tek anneme değil.  annem,babam, kardeşim, halam, eşim, kızım  onlar benim herşeyim. onlarsız bir yaşam bile düşünmek istemiyorum.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #9 : 23 Temmuz 2010, 11:58:53 »
çok güzel bir yazı teşekkürler gönülcüm ama benim annem yanımda değil sarılamıyorum ağlattın şimdi beni :'(