0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpeki bu çoraplar şu ısıtılanlardan mı nasıl oluyor öğreneyim de iyice ona göre:Dkanka ürününü övmeye başlasan iyi edersin..bak ne güzel bir müşteri..gayet kaliteli düşünüyor..bakın efendim ısıtmalı özelliği var ve aynı zamanda standart olduğundan sizin ayaklarınıza uygun olacağını düşünüyoruz..size olan güven duygumuzdan ödeme kolaylığı yada planı uygulayabiliriz..nasılım ama kanka ..
peki bu çoraplar şu ısıtılanlardan mı nasıl oluyor öğreneyim de iyice ona göre:D
yaa hemi de ayakları çok üşüyen bir müşteri
bende 1 tane kazandım hatta bi tane de güneş kavanozuyla takas ettim iki tane sıcak çorabım oldu özellikle pembe olanı çok güzel kokuyo bende tavsiye ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa hemi de ayakları çok üşüyen bir müşteri kış kapıda malumunuz efendim..kankama kefilim ve ürün hakkında her hangi bir yıpranma söz konusu değildir..ürünümüzün arkasındayız..30 iş günü içerisinde iade sebebinizle size yardımcı olabiliriz 7/24 ..müşteri memnuniyeti için elimizden gelen her türlü fedakarlığı kendimize ilke edindik..hayırlı olsun diyorum..özelden hadi el sıkışın..
kredim ayın 7sinde yatıyor o zmana kadar alıcı çıkmazsa paramı aldığım gibi benimdir
inşallah öğrenci olmak bööle bişey işte.yedim paraları ağustos böceği gibi eylülü bekliyorum şimdi