0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar şimdi biz hediyeyi almak için o adrese mi gitceğiz anlamadım ben Evet.
arkadaşlar şimdi biz hediyeyi almak için o adrese mi gitceğiz anlamadım ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar şimdi biz hediyeyi almak için o adrese mi gitceğiz anlamadım ben Evet. istanbul dışındakiler nasıl gelcek çok saçma olmuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar şimdi biz hediyeyi almak için o adrese mi gitceğiz anlamadım ben Evet. istanbul dışındakiler nasıl gelcek çok saçma olmuş Ürün ambalajını başka türlü nasıl göstereceksin Bence saçma olmamış ama hediye paketi kazananların max 30 liralık ürün için istanbula gitmesi saçma tabiki
sevgili dostlarım, ipod kazandı kardeşim. 400 tl felan yazmışlar ibranameye. notere onaylatılacakmış. sordum notere kaça onaylıon die 70 tl dedi bi araştırın bakalım, bu işin başka oluru varmı... cümletten saygılar
hediye seti kazananların herhangi bir başvuru yapması gerekmiyormuş,katılım formunu doldururken belirtmiş oldukları adrese gönderim yapacaklarmış