Gönderen Konu: avon facebook hediye kampanyası  (Okunma sayısı 30367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
Ynt: avon facebook hediye kampanyası
« Yanıtla #110 : 23 Temmuz 2010, 00:09:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
topu topu 10 oy lazımdı koskoca forumdan 1 oy bile çıkmadı >:(bundan sonra kimse ö.m atmasın oy için...madem herkes kendine müslüman >:(
tek beğeni yapılabildiği  için forumdan oy çıkmaması çok normal .kampanyalarla ilgilenmeyenlerden oy istersen şansın olur.

Çevrimdışı hawwa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #111 : 23 Temmuz 2010, 00:09:55 »
topu topu 10 oy lazımdı koskoca forumdan 1 oy bile çıkmadı >:(bundan sonra kimse ö.m atmasın oy için...madem herkes kendine müslüman >:(

maalesef avon sayfasına üye olmamış kişiler oy verebiliyor arkadaşım..Forumda avon sayfasına daha önce üye olmamış kişileri bulmak imkansız bence..Bende kampanyayla hiç ilgileri olmayan kişileri zar zor anlatarak oy topladım..

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #112 : 23 Temmuz 2010, 00:10:58 »
ilk 500e girmeyi başardım

nerden biliyosun arkadaşım 500 kişinin dolup dolmadığını dolmak üzereyse ben hiç girmeyeyim kampanyaya akıntıya kürek çekemem bidaha

sayfa sayıları var altta arkadaşlar sayfa sayısına göre de yukarıdaki link deişiyor kafanızdan yazın sonuna 75/75 gibi, en son sayfa gelir karşınıza.. her sayfadaki yazı sayısıyla çarptığınızda sonuç ortada..

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #113 : 23 Temmuz 2010, 00:14:25 »

maalesef avon sayfasına üye olmamış kişiler oy verebiliyor arkadaşım..Forumda avon sayfasına daha önce üye olmamış kişileri bulmak imkansız bence..Bende kampanyayla hiç ilgileri olmayan kişileri zar zor anlatarak oy topladım..
kısmen haklı sayılırsın ama bütün forum üye değildi dimi ???

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #114 : 23 Temmuz 2010, 00:16:10 »
Madımak bütün forum üye tabiki, Avon Güzellik Perisi yarışması sayesinde ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #115 : 23 Temmuz 2010, 00:21:16 »
kusura bakma ama inanmıyorum herkesin üye olduğuna..belki hiç bişey kazanamayan biri olarak bişey kazanmaya bu kadar kolay ulaşmayı bile beceremediğimdendir efkarım...affet karıştı biraz ama anladın sen onu

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #116 : 23 Temmuz 2010, 00:49:03 »
kusura bakma ama inanmıyorum herkesin üye olduğuna..belki hiç bişey kazanamayan biri olarak bişey kazanmaya bu kadar kolay ulaşmayı bile beceremediğimdendir efkarım...affet karıştı biraz ama anladın sen onu

aynen arkadaslar benı de destekleyen çıkmadı saolsun herkes...
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #117 : 23 Temmuz 2010, 00:56:30 »
Oy isteyipte vermeynlere kızan arkadaşları anlayamadım :) Bu yarışma da siz forumdan bir ya da bir kaç kişiye oy verebildinizmi acaba ?? veremediniz çünkü avonun sayfasına üye olanlar oy kullanamıyor e hepimiz zaten daha önceden sayfaya üyeydik  :) Yani oy vermedik değil veremedik oluyor sonuçta. Başka katıldığınız bir yarışma varsa öm atabilirsiniz seve seve yardımcı olurum da bunda ne yazık ki elimden gelen birşey yok o yüzden boş yere sitem etmeyelim.Kampanyacı olmayan arkadaşlarınızdan ya da ailenizde avon sayfasına üye olmayanlardan rica ederek 10 kişi toplayabilirsiniz İnşallah hepimiz kazanırız...
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #118 : 23 Temmuz 2010, 00:58:51 »
ben bır kısıye verdım
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #119 : 23 Temmuz 2010, 01:41:21 »
glh_n; sözlerine katılıyorum ve hak da veriyorum.. ben kampanyaya bir dosttumun önermesiyle katıldım ve kendi çevremden arkadaşlardan rica ettim zorunlu olarak..:)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...