Arkadaslar ben arkadaslarımın bloglarını takip ediyorum. Eskiden bebekleri ile çekip koydukları videoları izleyebiliyordum.
Şimdi explorerda açtığım zaman videonun olduğu bölge bomboş görünüyor. Mozilla ile açtığımda ise videonun olduğu bölgede eklenti inri yazıyor üzerini tıkladığımda uygun eklenti bulunamadı diyor.
Ev bilgisayarımdada iş bilgisayarımdada aynı. Eskiden seyredebiliyordum. Şimdi ne yapmam gerekior yardımcı olursanız çok sevinirim...
daha önce denemiştim şimdi tekrardan verdiiniz linkten kurdum ama düzelmedi . başka bir eklenti eksik ama ne yaptıysam bulamadım..
teşekkürler yardımınız için bu arada..
en iyisi opera indir. Onda eklentiyi indir yazıyor, indirir izlersin.
en iyisi opera indir. Onda eklentiyi indir yazıyor, indirir izlersin.
opera derken opera bir programmı acaba. nerden bulacağım googleda arattım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..
teşekkülrer yükledim ama ondada göstermiyor. şimdi flash playeri tekrar yüklemeye çalıştım %99 geldikten sonra hata yüklenemedi mesajı veriyor 2-3 kere denedim hep aynı. sanırım asıl sorun benim flash playeri güncelleyemem b neden kaynaklı olabilir acaba
videoların açılmama sebebi flashplayer güncellemen lazım ! önce denetim masası/ program ekle kaldırdan flashplayer varsa sil .. sonra iyi bir siteden son sürüm yükle ... yükledikten sonra hangi tarayıcın varsa kapat aç düzelir..
sildim tekrar yükledim olmuyor olmuyor.
sonra araştırdım aynı sorun herkeste varmış. Yurtdışındaki arkadaslarım seyredebiliyorlar ama Türkiyedekiler seyredemiyorlar..
Blogger/Blogspot Video İzleme ve Yayınlama Sorunu/Problemi
Blogger kullanan web master arkadaşların dikkatine:
Blogspot uzantılı sitelerdeki yazılarınızda yayınladığınız videoların aslında gözükmediğine dikkat edin. Bu sebeple ziyaretçilerinizin de yayınladığınız videoları izleyememe gibi bir problem ile karşılacağını unutmamak gerek.
Video İzleme ve Yayınlama Sorununun Sebebi Ne?
Bu problemin sebebi son günlerde aşırı derecede kısıtlanan "youtube yasağı". Blogger video yükleme konusunda birlikte çalıştığı (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) youtube sebebiyle Türkiye'de video görüntüleme gibi bir sorun ile karşılaşılıyor.