0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
düşünsenize tv ekranını kaplayacak naylon bi film çıkıyomuş bence bizim bildiğimiz 3 boyutlu görüntü değil bu başka bi 3d çıkacak bu işin altından bak görürsünüz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindüşünsenize tv ekranını kaplayacak naylon bi film çıkıyomuş bence bizim bildiğimiz 3 boyutlu görüntü değil bu başka bi 3d çıkacak bu işin altından bak görürsünüz 3D'nin başka bi anlamı yok Bildiğiniz 3d işte
düşünsenize tv ekranını kaplayacak naylon bi film çıkıyomuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindüşünsenize tv ekranını kaplayacak naylon bi film çıkıyomuş bence bizim bildiğimiz 3 boyutlu görüntü değil bu başka bi 3d çıkacak bu işin altından bak görürsünüz 3D'nin başka bi anlamı yok Bildiğiniz 3d iştebak benim bildiğim başka bir gözlüksüz 3d Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTamam verdiğin linktede 3 boyutlu resimler var zaten. 3D'nin başka anlamı yok diyorum 3 BOYUT demek işte..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindüşünsenize tv ekranını kaplayacak naylon bi film çıkıyomuş bence bizim bildiğimiz 3 boyutlu görüntü değil bu başka bi 3d çıkacak bu işin altından bak görürsünüz 3D'nin başka bi anlamı yok Bildiğiniz 3d iştebak benim bildiğim başka bir gözlüksüz 3d Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin