Ödül bu sefer küçük.. Katılımın az olmasıda normal.. Çünkü video dedinmi zaten bir çok kişi yanaşmaz.Yanaşanda genelde çekmiş olmak için çeker.İzlemek bile zor gelir izleyene.. O yüzden bence katılım düşük olcaktır.. O değil bunu nerden kaznadın derlerse 2 büklüm kalırım bendne uzak dursun.. Kizlararasindan gelen iphone zaten geyige sardiriyor beni..
Ödül bu sefer küçük.. Katılımın az olmasıda normal.. Çünkü video dedinmi zaten bir çok kişi yanaşmaz.Yanaşanda genelde çekmiş olmak için çeker.İzlemek bile zor gelir izleyene.. O yüzden bence katılım düşük olcaktır.. O değil bunu nerden kaznadın derlerse 2 büklüm kalırım bendne uzak dursun.. Kizlararasindan gelen iphone zaten geyige sardiriyor beni..
konuyu ben açtım da videolar kabul olmuyor yarişma bitti gibisinden yazılar yüzünden videoyu çekmedim.yarişma devam ediyorsa bugün bir video çekeyim bari yoksa ödül nerden gelirse gelsin ne farkeder
O konudada haklsında işte gidipde molped için ben video çekemem

Kafaya maskede gecirsem kutuda koysam beni aşıyor işte
sözten sen videonu çek gönder bana burdan birisi demişti kabul olmadı diye ben şahsen denemedim yanıltıcı olmak istemem.hatta sen dene oluyorsa bende video gönderirim demiştim
2 video çektim siteye yükledim inşallah 15 ine kadar onaylanırsa yarışmaya katılmış olacagım