Gönderen Konu: Zorlu Enerji Yenilikçi Fikirlerinizi Vestel Dizüstü Bilgisayarla Ödüllendiriyor  (Okunma sayısı 3511 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İkbalS

• Acemi Kampanyacı
  • **
Zorlu Enerji Grubu dizüstü bilgisayar ödüllü fikir çağrısı yayımladı. Şiirket içi iletişimi güçlendirecek, ekip sinerjisi yaratacak fikirler bekliyor. Birlikte çalışanlar ve farklı departmanlar arasında iletişimi ve dayanışmayı artırmak için neler yapılabilir?

Fikirlerinizi paylaşmak için : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
walla bunu çözebilen kişiyi insan kaynakları başmüdürü yapmaları gerekiyor bence :D
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı kartanesi00

• Acemi Kampanyacı
  • **
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
walla bunu çözebilen kişiyi insan kaynakları başmüdürü yapmaları gerekiyor bence :D

kesinlikle katılıyorum zaten merak etme zorlu  boş bırakmaz böle bir  fikir sahibini  zorluda çalıştımda bilirim

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı

kesinlikle katılıyorum zaten merak etme zorlu  boş bırakmaz böle bir  fikir sahibini  zorluda çalıştımda bilirim

ben işimden memnunum zorlu yamam kendimi :D

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
2 sayfalık öneri yazdım. Dur bakalım ne olacak :)
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
2 sayfalık öneri yazdım. Dur bakalım ne olacak :)

:) inşallah hayırlısı olur :) ama uzun değilde pratik öneri isterler bence :)

Çevrimdışı premses

• Deneyimli Kampanyacı
bende fıkrımı soylemek ıstıyorum uye oldum bılgılerımı guncelle dedım ama sureklı bılgılerını guncellemelısın dıyor fıkrımı paylasamıyorum ne yapmalıyım

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
evet ya paylaşılmıyo..

Çevrimdışı kartanesi00

• Acemi Kampanyacı
  • **

ben işimden memnunum zorlu yamam kendimi :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı İkbalS

• Acemi Kampanyacı
  • **

Enerji iş kolunun her dalında faaliyet gösteren Zorlu Enerji Grubu; çalışma arkadaşlarına potansiyellerini kullanabilecekleri, yaratıcılıklarını ve yetkinliklerini geliştirebilecekleri, bireysel ve takım performansını yükseltebilecekleri bir kariyer olanağı sunuyor. Grup, kurum kültürünü zenginleştirmek ve motivasyonu artırmak için; paylaşımcılığı ve yaratıcılığı geliştiren, katılımı güçlendiren bir iş ortamı sağlamaya çalışıyor.

Bu fikir çağrısıyla, bireyler, ekipler ve farklı bölümler arasındaki iletişimi güçlendirerek motivasyonu artıracak uygulama önerileri bulunması amaçlanıyor.

Ödül:Vestel Dizüstü Bilgisayar

Fikirlerinizi göndermek için: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin