Gönderen Konu: Marifetli eller sunar'dan hediye paketi  (Okunma sayısı 68309 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
Ynt: Marifetli eller sunar'dan hediye paketi
« Yanıtla #450 : 28 Eylül 2010, 22:19:19 »

Incebelli SunarYag29 Eylül 2010, 04:20
Konu: "İncebelli Tarifini Yolla" yarışması hakkında
Sevgili Sunar dostu, kayıt olurken adres bilgilerinizi girmediğiniz için hediyeniz gönderilememiştir.Adres bilgilerinizi gönderdiğimiz mesaj üzerinden bize iletirseniz hediye gönderiminizi en kısa sürede gerçekleştireceğiz
diye faceden msj atmışlar..

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
« Yanıtla #451 : 28 Eylül 2010, 23:05:52 »
ben de böyle cevap yazdım :)

peki teşekkürler yine de ama hem hediye için mail atıp hem sonra kazanmadınız demek müşterilerinizdeki güveninizi çok sarstı bilin istedim sadece.ben bundan sonra asla sunar yağ almam mesela indirimde de olsa..reklamın kötüsünü güzel bir şekilde yaptınız tebrikler..iyi akşamlar
eskisi gibi giremeyeceğim. mesajlara geç cevap verebilirim

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #452 : 28 Eylül 2010, 23:33:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben de böyle cevap yazdım :)

peki teşekkürler yine de ama hem hediye için mail atıp hem sonra kazanmadınız demek müşterilerinizdeki güveninizi çok sarstı bilin istedim sadece.ben bundan sonra asla sunar yağ almam mesela indirimde de olsa..reklamın kötüsünü güzel bir şekilde yaptınız tebrikler..iyi akşamlar

ben de tekrar itiraz edince üyüelik bilgilerim vs.hepsi sistemlerinde görünüyomuş ancak ne hikmetse yolladığım tarif gözükmüyormuş.valla buna çocuk inanmaz.bazılarına 3'er 5'er yolladılar tabi bizim gibilere kalmadı..bende bundan sonra kesinlikle satın almam..

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #453 : 28 Eylül 2010, 23:40:53 »
banada gelmedi maille adres sordukları halde göndermediler , Halbuki on tanede değildi . :) Mail bile atmadım , uğraşmaya değmez

Çevrimdışı xcelis

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #454 : 29 Eylül 2010, 16:23:51 »
git ya yılan hikayesine döndü bu iş  bana sayısını unuttum yüz küsür :) mail gelmişti ona rağmen hatta karşılıklı yazıştık ona rağmen paket felan gelmedi reklamlarını yaptılar evet ama bu firma bu kadar kendinin kötü reklamını yapabilr

xzcelis.wordpress.com

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
« Yanıtla #455 : 02 Ekim 2010, 20:39:41 »
 sunar yağ gruptan da atmış beni..:)doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış dedim güvenmeyin yaptığı yarışmalara da sonuçta ilk 500sunuz diye dalga geçip sonra yok yanlışlık oldu dediler.1.olsanız da yanlışlık oldı deyip vermezler..yazdıklarımı silip atmış gruptan..sunar yağ almak mı artık reyondan geçerken bakmam bile..

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #456 : 02 Ekim 2010, 21:28:45 »
bakalım yarışma sonuçları nasıl olucak onuda merakla bekliyorum son gün kıyasıya kapıştılar.bakalım sonuçta değişiklik olcakmı :-X
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #457 : 03 Ekim 2010, 01:57:54 »
her sistemde bi yanlışlık oldu diyorlar ve yarışmalardan men ediyorlar bugünkazandığım bir yarışmada hiç önemsemedim zaten de audinin bir yarışmasında fake adres kullanıldı diye beni yarışmadan diskalifiye edip sadeec 3 beğen alan kişiyi birinci yaptılar :)) artık gülüyorum kendini bilmeyen kötü firmaların sonucu bu... sunar incebelli yarışmasına gelince gösterebileceğim en iyi performası gösterdim bundada sorun yaratırlarsa yağ gibi hakkımı yasal olarak ararım bir poğaca 1 buçuk günde 300 oy aldı resmen ...kendi gözlerimle gördüm tek tek artışını çok emek verdim bu dalga geçmek olur artık... birisi sizin yerinize fake adreslerden oy atıyor resmen sizi atsınlar diye bunda yarışmaya katılan insanın ne suçu var??? baktın biri birinci oluyor hemen fke adres al ve ona oy ver.. olduuu firmada sizi atsın diskalifiye etsin.. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmışş. doğru söylüyorsun arkadaşım... napacaksın bu dünyada kötüler olduğu sürece asla iyilerin yüzü gülmez ama diğer hayatta ne yapacaklar?? bu resmen kul hakkıdır.. içleri rahatmı acaba insanların bunu çok ama çok merak ediyorum....
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
« Yanıtla #458 : 03 Ekim 2010, 12:29:18 »
ben şahsen tepkimi sunar yağdan hiç almayarak ve çevremdekilere de anlatarak ortaya koyuyorum sonuçta bu firmaların önceliği müşteri memnuniyeti olmalı ki ne yazıkki bu firma onu mahvetti herkes anlatırsa çevresine tepkimiz yerinde olur diye düşünüyorum.umarım sizin durumunuz hayırlısı ile sonuçlanır hakkınız yenmez ama ben hiç güvenmiyorum bu firmaya artık malesef

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #459 : 03 Ekim 2010, 12:50:58 »
her sistemde bi yanlışlık oldu diyorlar ve yarışmalardan men ediyorlar bugünkazandığım bir yarışmada hiç önemsemedim zaten de audinin bir yarışmasında fake adres kullanıldı diye beni yarışmadan diskalifiye edip sadeec 3 beğen alan kişiyi birinci yaptılar :)) artık gülüyorum kendini bilmeyen kötü firmaların sonucu bu... sunar incebelli yarışmasına gelince gösterebileceğim en iyi performası gösterdim bundada sorun yaratırlarsa yağ gibi hakkımı yasal olarak ararım bir poğaca 1 buçuk günde 300 oy aldı resmen ...kendi gözlerimle gördüm tek tek artışını çok emek verdim bu dalga geçmek olur artık... birisi sizin yerinize fake adreslerden oy atıyor resmen sizi atsınlar diye bunda yarışmaya katılan insanın ne suçu var??? baktın biri birinci oluyor hemen fke adres al ve ona oy ver.. olduuu firmada sizi atsın diskalifiye etsin.. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmışş. doğru söylüyorsun arkadaşım... napacaksın bu dünyada kötüler olduğu sürece asla iyilerin yüzü gülmez ama diğer hayatta ne yapacaklar?? bu resmen kul hakkıdır.. içleri rahatmı acaba insanların bunu çok ama çok merak ediyorum....
cok haklısın cnm yarışma için nasıl ugrasyıgına bizzat şahidim