0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bunlara ne tarifi yollamıştım onu bile hatırlamıyorum tariflerimizi görebildiğimiz bir yer varmıydı acaba?tabi görebiliyosun bilgilerimden giri yosun orda tarıflerım var canım ya öyle birşey hatırlıyorum ama bende çıkmıyor şu anda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bunlara ne tarifi yollamıştım onu bile hatırlamıyorum tariflerimizi görebildiğimiz bir yer varmıydı acaba?tabi görebiliyosun bilgilerimden giri yosun orda tarıflerım var canım
ben bunlara ne tarifi yollamıştım onu bile hatırlamıyorum tariflerimizi görebildiğimiz bir yer varmıydı acaba?
yukarıda üye adınız var oradan bilgilerim diyosunuz bı ekran cıkıyo ok ısaretıyle tarıflerım yazıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyukarıda üye adınız var oradan bilgilerim diyosunuz bı ekran cıkıyo ok ısaretıyle tarıflerım yazıyo yok işte o yazmıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyukarıda üye adınız var oradan bilgilerim diyosunuz bı ekran cıkıyo ok ısaretıyle tarıflerım yazıyo yok işte o yazmıyor allah allah cok enteresan ben ermısmıyım bende gorunuyo sadece