0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
üçünüzün üniversitesine katıldım, yok görünüyorsam söyleyin çıkıp yeniden katılayım
esracım kızımı da senin üniversiteye kayıt ettirdim
tamam esrayı hallettım.şimdi diğerine geçiyorum.senın unıversıteye kayır yaptırayım.ben fırsat buldukca size öğrenci bulurum o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüçünüzün üniversitesine katıldım, yok görünüyorsam söyleyin çıkıp yeniden katılayım Görünüyosun Saol
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüçünüzün üniversitesine katıldım, yok görünüyorsam söyleyin çıkıp yeniden katılayım Görünüyosun Saol foruma 3 ipad gelse hiç fena olmaz, kazandıklarımızn maliyeti artar türkiyenin en çok kazanan forumu diye haberlere çıkarsak hiç şaşmam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüçünüzün üniversitesine katıldım, yok görünüyorsam söyleyin çıkıp yeniden katılayım Görünüyosun Saol foruma 3 ipad gelse hiç fena olmaz, kazandıklarımızn maliyeti artar türkiyenin en çok kazanan forumu diye haberlere çıkarsak hiç şaşmam süper olurdu yaa
Foruma 3 ıpad gelecek gibi görünmüyo valla 1. olan uçuyo maşallah bende ikinciyim şuan Ama sıkı rakipler var anlasılan