0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
blackberry çok güzeldi cnm ben almıstım daha önce hatta sabah sıktım eşim bu ne güzel bir koku cok sexi dedi heheheh
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben anneler gunu kampanyasında almıstım ve cok memnunum.ozellıkle spreyı sıkıp sıkıp duruom sıcakladıkca vucut losyonu ve elkremı de sureklı cantamda kalabalıkta cıkartıp suruyorum pahalı marka sanıyorlar kocaman el kremını kimse beklemıyor tabı eyupsabrı tuncer kullanmamı karizma tipim kahretsin offff of @şeydaya 5 liralık malı 40 lira diye satıyorlar, sonra bak 20 liraya düşürdük gel al üstelik bi alana bi bedava diyorlar cebinden çıkan 23 liraya bakmıyorsunda kara geçtiğini sandığın 17 lira hoşuna gidiyor peki böyle bi duyuru olmasa o 23 lira cebinden çıkçak mıydı ah şu satış politikaları ne kandırıcı oluyor
ben anneler gunu kampanyasında almıstım ve cok memnunum.ozellıkle spreyı sıkıp sıkıp duruom sıcakladıkca vucut losyonu ve elkremı de sureklı cantamda kalabalıkta cıkartıp suruyorum pahalı marka sanıyorlar kocaman el kremını kimse beklemıyor tabı eyupsabrı tuncer kullanmamı karizma tipim kahretsin
ay ne kötüsün dünyaninnisi alışveriş aşkımı körelttin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay ne kötüsün dünyaninnisi alışveriş aşkımı körelttin valla bence artık almalısın, baksana üstte funmakın yoruma, o yorumdan sıonra fikirlerim değişti, bendemi alsam bitane sevgilime
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay ne kötüsün dünyaninnisi alışveriş aşkımı körelttin valla bence artık almalısın, baksana üstte funmakın yoruma, o yorumdan sıonra fikirlerim değişti, bendemi alsam bitane sevgilime senin mantığınla konuya bakış atarsak eğer şöyle demen gerekiyordu."en iyisi sevgilim bana alsın "
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben anneler gunu kampanyasında almıstım ve cok memnunum.ozellıkle spreyı sıkıp sıkıp duruom sıcakladıkca vucut losyonu ve elkremı de sureklı cantamda kalabalıkta cıkartıp suruyorum pahalı marka sanıyorlar kocaman el kremını kimse beklemıyor tabı eyupsabrı tuncer kullanmamı karizma tipim kahretsin hangısını kullanıyosun catpat bende inceledım bıraz vanılyalı sekerlı fln dıye okuyunca angel a da benzıyomus potıon of love alayım dıorum hot kisses kullanıyorum ve tavsıye edıyorum.pembe olanı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben anneler gunu kampanyasında almıstım ve cok memnunum.ozellıkle spreyı sıkıp sıkıp duruom sıcakladıkca vucut losyonu ve elkremı de sureklı cantamda kalabalıkta cıkartıp suruyorum pahalı marka sanıyorlar kocaman el kremını kimse beklemıyor tabı eyupsabrı tuncer kullanmamı karizma tipim kahretsin hangısını kullanıyosun catpat bende inceledım bıraz vanılyalı sekerlı fln dıye okuyunca angel a da benzıyomus potıon of love alayım dıorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay ne kötüsün dünyaninnisi alışveriş aşkımı körelttin valla bence artık almalısın, baksana üstte funmakın yoruma, o yorumdan sıonra fikirlerim değişti, bendemi alsam bitane sevgilime cidden al dunyanınnısı set guzel yanı hoşuna gıder bnce sevgilinin de
arkadaşlar ozaman daha önce almış olanlar beğenilen kokuların adını yazsınlar hangi set tercih edilebilir mesala yada değermi almaya ona göre benim gibi kararsızlar da kara vermiş olurlar