Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada takip edersin diye haber vereyim, ağustos ayında 1 ay boyunca bir oyun oynayacağım, başladığımda konu açarım. orda da takip etmek istersen beklerim seni, benim gibi tüm boş vaktini evde geçirmek zorunda olan biri isen veya boş vaktin olursa birlikte oynayalım, hatta yöneticilerede ikimizin hile yapıp yapmadığını iyice izlemelerini söyleyelim.
kurallar değişti1 ay boyunca sürekli oynamak zorunda değilsin
aynı yarışmadan bahsediyorsak ayın ödülünü kazanmak istediğim için 1 ay diye yazmıştım, aynı yarışmadan mı bahsediyoruzMK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada takip edersin diye haber vereyim, ağustos ayında 1 ay boyunca bir oyun oynayacağım, başladığımda konu açarım. orda da takip etmek istersen beklerim seni, benim gibi tüm boş vaktini evde geçirmek zorunda olan biri isen veya boş vaktin olursa birlikte oynayalım, hatta yöneticilerede ikimizin hile yapıp yapmadığını iyice izlemelerini söyleyelim.
kurallar değişti1 ay boyunca sürekli oynamak zorunda değilsin
aynı yarışmadan bahsediyorsak ayın ödülünü kazanmak istediğim için 1 ay diye yazmıştım, aynı yarışmadan mı bahsediyoruzMK
aynı, sürekli oynamak zorunda değilsin dedim ben1 ay boyunca oynamak zorundasın ama 3 bilemedin maksimum 4 saat günde
mk diyince hiçte anlaşılmadı ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmk diyince hiçte anlaşılmadı ya![]()
![]()
günlük paylaşımlarınız 50 adete ulaşınca artık kulup puanı gelmiyoryani 3-4 saat içinde puanınız bitince oyuna devam edemeyeceksiniz