Gönderen Konu: EnCokBanaBravo Destek Bölümümüz  (Okunma sayısı 57543 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Ynt: EnCokBanaBravo Destek Bölümümüz
« Yanıtla #120 : 16 Temmuz 2010, 12:19:42 »
bendede dun 9 kısı oy vermıstı bugun bılmıyorum faceye gıremedıgımden ama ben herkese oy verıyorum dun veremedım esımınkınden nıyeyse
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #121 : 16 Temmuz 2010, 12:20:25 »
Ad y7azdırıp kaçmayanlardanda küçük hesaplar peşinde olan var ancak mudahale edebilirim..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #122 : 16 Temmuz 2010, 12:22:39 »
Kontrole başlıycam zaten arkadaşlar kaç gun oldu surada hala ben sana veremedim denmesi ilginç olucak durumlar var.. Bugun vermedin yarında verebilirsin ama inatla ince hesabı olanlar sizi genel destekten çıkartırım üstüne birdahakilerdende çıkartırım bildiriyim..
Ayrıca ben destek isteme bölümü haricinde özel mesajla detseklere cevap vermiycem dedğim halde suçlanabiliyorum.Bunda benim suçum ne.

Yarın itibari ile başlıyorum kontrollere...
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2010, 12:24:11 Gönderen: diazem »

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #123 : 16 Temmuz 2010, 12:27:14 »
Bana verenlere vercem durumuna geliyoruz olurmu oyle şey.Biz burada ne için emek veriyoruz derdimiz ne.Uyanıklaramı hizmet etcez forumda herkes için paylaşımcı olanlaramı..

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #124 : 16 Temmuz 2010, 12:29:32 »
arkadaşlar facem ve bilgisayarımdaki sorun yüzünden kimseye bravo diyemiyorum ondan dolayı da kimseden oy istemiyorum  :(

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #125 : 16 Temmuz 2010, 12:31:03 »
ya arkadaşlar ben tatildeyim ama artık sürekli online olacağım listeyi oyladım bugün tekrar oylayacağım ama bi baktım ki 14 oyum var onu da veren beni tanıyan bilen kişiler ama mesela ben az önce oy verdiklerimin hiçbirini tanıomıyorum lütfenm duyarlı olalım bazıları 260 210 180 oylara ulaşmışlar bizim oy daha 14

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #126 : 16 Temmuz 2010, 12:32:27 »
ben bugun merakımdan bu neymiş diye bakıp katıldım ilk 20 kişiyede bravo dedim ilk linkten, 20. barbie dahil verdim...
...

Çevrimdışı EwreM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #127 : 16 Temmuz 2010, 12:44:06 »
sondan bşlıyıp 20 kişiye oy verdm yarında ilk 20ye veririm  :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #128 : 16 Temmuz 2010, 13:09:08 »
Bana verenlere vercem durumuna geliyoruz olurmu oyle şey.Biz burada ne için emek veriyoruz derdimiz ne.Uyanıklaramı hizmet etcez forumda herkes için paylaşımcı olanlaramı..

Ben öyle yapıyorum bugünden itibaren. Kendimden 3 gündür 20 kişiye oy veriyorum. Haksızlık olmasın diye kalanlara da arkadaşımın facenden veriyorum. Ama aldığım oy sayısı verdiğimin yarısı nerdeyse..
Bundan sonra oy vermeyene benden de oy yok. Enayi gibi iki faceten oyluyorum birde.  >:(

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #129 : 16 Temmuz 2010, 13:10:54 »

Ben öyle yapıyorum bugünden itibaren. Kendimden 3 gündür 20 kişiye oy veriyorum. Haksızlık olmasın diye kalanlara da arkadaşımın facenden veriyorum. Ama aldığım oy sayısı verdiğimin yarısı nerdeyse..
Bundan sonra oy vermeyene benden de oy yok. Enayi gibi iki faceten oyluyorum birde.  >:(

benimde başlarda durum öyleydi, sonlara doğru düzeldi. ama aynı fikirdeyim bende seninle, oy veriyorsun gelmezse sonrada istesinler bakalım.