0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyunus-pınar , ayışığım,alpaslanpeker,ümitkaranlık,kampanyacı nilgun,ebruyuksel,alirızakelleci,özlemtasbozan,emiresen,ayselsemih,selcuközten,demari,çağrıdugenci,eminkaya,meltemarıkdemirci,ayseyersiz,nursen,mustafaozer,özlemce,serpililçinaksu,meriçdevrim,gülsüm,seydasen,suzandogan,ersan,gulumser,caddy,mesuttanyeri,barışgulten,seyma,mumin, ugurarslan,melisa,mehpare,cem,nevinoz,Aysnrkamp,burhanosun,mustafakaraman,stormm songuldogan hepsine şimdi oy verdim unuttuğum varsa yazın beni de unutmuşsun nisa sen
yunus-pınar , ayışığım,alpaslanpeker,ümitkaranlık,kampanyacı nilgun,ebruyuksel,alirızakelleci,özlemtasbozan,emiresen,ayselsemih,selcuközten,demari,çağrıdugenci,eminkaya,meltemarıkdemirci,ayseyersiz,nursen,mustafaozer,özlemce,serpililçinaksu,meriçdevrim,gülsüm,seydasen,suzandogan,ersan,gulumser,caddy,mesuttanyeri,barışgulten,seyma,mumin, ugurarslan,melisa,mehpare,cem,nevinoz,Aysnrkamp,burhanosun,mustafakaraman,stormm songuldogan hepsine şimdi oy verdim unuttuğum varsa yazın
Herkesin oyunu verdim,bana oy verme zahmetinde bulunmayanlara bile