0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tüm herkesin ismi ilk listeye eklenirse oylamaya başlayacağım,böyle sayfa sayfa kimin ismi ne diye arayacakmıyız?
Ayşe Pamuk oyunuz başarıyla verilmiştir.sizde oylarsanız mesut bahtiyar olurum
arkadaşlar punaım çok düşük oy verin lütfen bende vereceğim vermediklerime Mustafa Karaman
Şimdiye kadar oy verdiklerim1-Alpaslan Peker2-Ay Isıgım3-Servet Şahutoglu4-Emir Esen5-Oguzhan Yılmaz6-Çağrı Düvenci7-Emin Kaya8-Ayşe Yersiz9-Meltem Arık Demirci10-Kampanya Nurşen Krnlk11-Onur Memisoglu12-Serpil Ilçin Aksu13-Fikret Aksu14-Gülsüm Büşra Canlı15-Şeyda Şen16-Adem Doğan18-Gülümser Demirtaş19-Hergün Kampanya Caddy20-Mesut Tanyeri21-Uğur Arslan22-Murat Çelik23-Nisa Sen24-Mustafa Karaman25-Mehpare Hergun Kampanya26-Kampanya Stormm27-Songül Doğan28-Melisa Uryan29-Nevin Temizsoy Özay30-Mustafa Erdem Öztaş31-Aysnr Kampanya32-Burhan Ösün33-Aysell Semihh34-Mustafa Özer35-Cem Küçükçelebi36-Beyaz Inci37-Uğur Özkaya38-Barış Gülten39-Aydın Benli40-Savaş Uzungözümden kaçan varsa söylerse oyunu veririm banada oy vermeyenler bverirse sevinirim Çağrı Düvenci
ormes listede beni unutmuşsun çok mu karanlık resim kimse fark etmiyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinormes listede beni unutmuşsun çok mu karanlık resim kimse fark etmiyo Seninde oyunu verdim. unutup ta şimdi oyunu verdiklerimMeriç DevrimAyşe PamukHeysem HüzmeliSuzan DoğanHülya DemirerEml Tanyeri