Gönderen Konu: ‎Dankek'den PSP kazananlar açıklandı!  (Okunma sayısı 7555 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gonulyesil

• Ziyaretçi
Ynt: ‎Dankek'den PSP kazananlar açıklandı!
« Yanıtla #30 : 23 Temmuz 2010, 10:23:19 »
boşuna yazıyosunuz arkadaşlar..

uzun uzun cümlerler kurarak sadece küçük bir azınlığa hitap edebilirsiniz.

dikkat edin yorganı üstünüze çekerken ayaklar açıkta kalıyo ;D  ve herkese günaydıııınnnn ;D

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 23 Temmuz 2010, 10:34:56 »
NELER OLUYO BÖYLE YA.KİM FAKELERLE YARIŞMA KAZANIRSA KAZANDIĞI HER NEYSE YARAMASIN......

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 23 Temmuz 2010, 10:37:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Daha önceki bir yarışmada kampanyaveliahtı isimli nickin kendisine ait olduğunu söylemişti bana şimdi kim kazandı ben anlamadım ya sabah sabah okuyunca beynim döndü ;D ;D ;D
aynen kampanya veliahtı benim nikim beni oylarmısın diye yarışmada destek istemişti.
zaten ilk yorumları yazan erkek olamaz
ben bile bilmiyorum forumda lenovo için kim kız resmi ile erotik sitelerden oy istemiş
kim 8yarışmada birden ödül kazanmış kim 2farklı isime ödül kazanmış
bunları serkan ertan doganın bilmesi ne ilginç değilmi tüm dedikoduları yakından takip edip yorum yazabiliyor helal olsun :D
ben bile duymadım bunları sıkı takip ettiğim halde.
artık buradaki yorumları yazan o mu başlasımı tartışılırrr .) :) :) bir erkek işi gücü yok bunları sıkı takip ediyor :D

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 23 Temmuz 2010, 10:43:24 »
Daha önceki bir yarışmada kampanyaveliahtı isimli nickin kendisine ait olduğunu söylemişti bana şimdi kim kazandı ben anlamadım ya sabah sabah okuyunca beynim döndü ;D ;D ;D
aynen kampanya veliahtı benim nikim beni oylarmısın diye yarışmada destek istemişti.
zaten ilk yorumları yazan erkek olamaz
ben bile bilmiyorum forumda lenovo için kim kız resmi ile erotik sitelerden oy istemiş
kim 8yarışmada birden ödül kazanmış kim 2farklı isime ödül kazanmış
bunları serkan ertan doganın bilmesi ne ilginç değilmi tüm dedikoduları yakından takip edip yorum yazabiliyor helal olsun :D
ben bile duymadım bunları sıkı takip ettiğim halde.
artık buradaki yorumları yazan o mu başlasımı tartışılırrr .) :) :) bir erkek işi gücü yok bunları sıkı takip ediyor :D

son cümleni siler misin ;D ben biliyorum o tüm olayları ;D

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 23 Temmuz 2010, 11:05:25 »
sözüm tüm erkeklere değil mümin sen üstüne alınma sakın arkadaşım :) sen forumda cok aktifsin bilebilirsin olayları.
cok yeni bi üye bilemez
benim yazma amacım konudaki yorumları yazan aslında o kişi olmadıgını o kazanan adına başkasının yorum yazdıgını vurgulamak içindi.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #35 : 23 Temmuz 2010, 12:00:34 »
sözüm tüm erkeklere değil mümin sen üstüne alınma sakın arkadaşım :) sen forumda cok aktifsin bilebilirsin olayları.
cok yeni bi üye bilemez
benim yazma amacım konudaki yorumları yazan aslında o kişi olmadıgını o kazanan adına başkasının yorum yazdıgını vurgulamak içindi.

ben bayanım o kadar aktifim ayakta uyuyorum hiçbişeyden haberim yok, yalnız 200 tane face haseabını hergün tek tek açıp üşenmeden oy vermekte akıl mantık işi değil.. bende diyorum ne diye bişey kazanamıyorum, üşengeçliğimdenmiş meğer.. :D :D

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
« Yanıtla #36 : 23 Temmuz 2010, 12:01:40 »
 ;D ;D ;D ;D
cok yeni bi üye bilemez

ben bayanım o kadar aktifim ayakta uyuyorum hiçbişeyden haberim yok, yalnız 200 tane face haseabını hergün tek tek açıp üşenmeden oy vermekte akıl mantık işi değil.. bende diyorum ne diye bişey kazanamıyorum, üşengeçliğimdenmiş meğer.. :D :D

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 23 Temmuz 2010, 14:57:00 »
cok yeni bi üye bilemez

elinden geldiğince oylamalı yarışmalara katılma kazanırsın illa :)

böyle kötü örnek almayın sakın üşengeçlik değil o doğru olanı :)