Gönderen Konu: Dikkat Mutfakta Hamile Var(5-11 Temmuz Haftası)  (Okunma sayısı 3342 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
Ynt: Dikkat Mutfakta Hamile Var(5-11 Temmuz Haftası)
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2010, 17:11:07 »
tıklayaz sitesinden hediye kazanmıştım haftası dolmadan elime ulaştı.kargo ödeyeceğimi sanıyordum ama kargo parası da ödemedim..keşke o siteden kazanmış olsaydın..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı lebkuchen

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2010, 17:23:10 »
tıklayaz sitesinden hediye kazanmıştım haftası dolmadan elime ulaştı.kargo ödeyeceğimi sanıyordum ama kargo parası da ödemedim..keşke o siteden kazanmış olsaydın..

tebrik ederim ercim. evet keske ordan kazanmıs olsaydım. insanların emekleriyle oynuyorlar ve bu benım morelımı cok bozuyor.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #12 : 09 Temmuz 2010, 17:37:43 »

tebrik ederim ercim. evet keske ordan kazanmıs olsaydım. insanların emekleriyle oynuyorlar ve bu benım morelımı cok bozuyor.

boşver ..böyle yaparak ancak kendileri kaybederler.. arzum marka olmasa başka bir ürün gönderebilirlerdi ama yapmamışlar.bu anlattıklarını burda pek kişi okuyor ve onlar için eksi referans oldu..

Çevrimdışı cans_26

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 10 Temmuz 2010, 00:01:36 »

boşver ..böyle yaparak ancak kendileri kaybederler.. arzum marka olmasa başka bir ürün gönderebilirlerdi ama yapmamışlar.bu anlattıklarını burda pek kişi okuyor ve onlar için eksi referans oldu..

ben katılmayı düşünüyordum mesela vazgeçtim uğraşmayayım bari

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 10 Temmuz 2010, 00:39:29 »
e peki sen arayıp sorunca ne diolar sana ki koca site yani dimi

Çevrimdışı lebkuchen

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #15 : 10 Temmuz 2010, 21:21:54 »
e peki sen arayıp sorunca ne diolar sana ki koca site yani dimi

kazandıysanız mutlaka göndereceyiz diyolar ama ne gönderiyorlar nede özur diliyorlar. Zeynep ve damla hanımla konustum yetkililere ulaştıracaz adresinizi dediler filan fişman işte

Çevrimdışı lebkuchen

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #16 : 10 Temmuz 2010, 21:31:21 »
bu arada hep aynı kişiler katılıyor. bir ara yanlış hatırlamıyorsam Serpil akülger diye biri vardı ve sürekli o kazanıyordu her hafta o kazanıyordu sonra yarışmanın katılım şartını değıştirdiler bir yarısmacı üst üste kazanamaz kazanırsada bir sonraki yarışmacıya hediye gönderilecektir diye. Serpil akülger bir hafta yarışıp kazanıyor diğer hafta yarışmıyor sonra diğer hafta tekrar yarışıp kazanıyordu sonra nolduysa birden bire yarışmayı bıraktı birdaha yarışmadı yani demem şu ki serpil hanımada mı göndermediler hediyeyi yani onu damı oyalayıp durdular sonra canına tak etti yarışmayı bıraktı çünkü her yarıştığında kazanıyordu

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 10 Temmuz 2010, 21:46:40 »
arkadaşım sen bence şikayet var sitesine bi yaz ordan kesin sonuç alırsın bence ara hakkını

Çevrimdışı hawwa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 10 Temmuz 2010, 21:55:17 »
lebkuchen arkadaşım ben de yarışmıştım bu yarışmada hediyem hemen geldi...sizinkisi gerçekten şanssızlık olmuş...ben gelmiyeceğini düşünmüyorum ama net olarak bence kendinizi ifade etmelisiniz ve bir tarih istemelisiniz ne zaman hediyenizin geliceğine dair..