0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy nasılda canım çikolata çekti anlatamam!!! bende katıldım belki bu kez kazanırım benmde Esra yaa kazanırsak birlikte yiyelm
ayy nasılda canım çikolata çekti anlatamam!!! bende katıldım belki bu kez kazanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy nasılda canım çikolata çekti anlatamam!!! bende katıldım belki bu kez kazanırım benmde Esra yaa kazanırsak birlikte yiyelm lütfen beni de unutmayın hanımlar ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy nasılda canım çikolata çekti anlatamam!!! bende katıldım belki bu kez kazanırım benmde Esra yaa kazanırsak birlikte yiyelm lütfen beni de unutmayın hanımlar ..tamam kazanırsam birlikte yiyelim ama kaytarmak yok malatyaya geliceksiniz ok ?
oo ne güzel inşallah ben kazanırımda sizleri burda ağırlarım arkadaşlar. zaten devrimde malatyalı sayılırmış birlikte çikolata yeriz ankaraya da uzun zamandır gelmiyodum sen kazandığın dk yola çıkıyorum gülümser
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoo ne güzel inşallah ben kazanırımda sizleri burda ağırlarım arkadaşlar. zaten devrimde malatyalı sayılırmış birlikte çikolata yeriz ankaraya da uzun zamandır gelmiyodum sen kazandığın dk yola çıkıyorum gülümser valla gelll beklerm gezeriz çikolata yeriz bi sürü sey yaparızzz