0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBilmiyorum yazdıkları gitmiyomuş öyle dedi.Tebrikler Tozpembe Ben demiştim o kazanacak diye cekilişteki cogu ismi söledin kazancak die bilmen normal beni sölemedn bi elendm senin yüzünden
Bilmiyorum yazdıkları gitmiyomuş öyle dedi.Tebrikler Tozpembe Ben demiştim o kazanacak diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBilmiyorum yazdıkları gitmiyomuş öyle dedi.Tebrikler Tozpembe Ben demiştim o kazanacak diye cekilişteki cogu ismi söledin kazancak die bilmen normal beni sölemedn bi elendm senin yüzünden 3 kişi söyledim sadece Hem sen kazanamadın diye çok sevindim rahat bi uyku uyucam şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBilmiyorum yazdıkları gitmiyomuş öyle dedi.Tebrikler Tozpembe Ben demiştim o kazanacak diye cekilişteki cogu ismi söledin kazancak die bilmen normal beni sölemedn bi elendm senin yüzünden 3 kişi söyledim sadece Hem sen kazanamadın diye çok sevindim rahat bi uyku uyucam şimdi kabus gör e mi
tozpembe79 diyor ki;"yenisahip böyle bir yarışma düzenlediğin için çok teşekkür ederim forumun en şanssız üyesiyim ;Dgerçekten nedense hala yazdığım mesajlarım yayınlanmıyor güleyimmi ağlayayımmı bilmiyorum tebrik eden arkadaşlara da senin aracılığınla teşekkür ediyorum "Gerçekten şanssız kızmış.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBilmiyorum yazdıkları gitmiyomuş öyle dedi.Tebrikler Tozpembe Ben demiştim o kazanacak diye cekilişteki cogu ismi söledin kazancak die bilmen normal beni sölemedn bi elendm senin yüzünden 3 kişi söyledim sadece Hem sen kazanamadın diye çok sevindim rahat bi uyku uyucam şimdi kabus gör e mi e
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintozpembe79 diyor ki;"yenisahip böyle bir yarışma düzenlediğin için çok teşekkür ederim forumun en şanssız üyesiyim ;Dgerçekten nedense hala yazdığım mesajlarım yayınlanmıyor güleyimmi ağlayayımmı bilmiyorum tebrik eden arkadaşlara da senin aracılığınla teşekkür ediyorum "Gerçekten şanssız kızmış. çok güldüm yaa gerçekten de şanssızmıssın tozpembe
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBilmiyorum yazdıkları gitmiyomuş öyle dedi.Tebrikler Tozpembe Ben demiştim o kazanacak diye cekilişteki cogu ismi söledin kazancak die bilmen normal beni sölemedn bi elendm senin yüzünden 3 kişi söyledim sadece Hem sen kazanamadın diye çok sevindim rahat bi uyku uyucam şimdi kabus gör e mi e e mi?