0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni geldim 52 cıktı mı cıkmıs
yeni geldim 52 cıktı mı
3 numaramda gitti,gizem de gitti survivordan,kötü bir akşam...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 numaramda gitti,gizem de gitti survivordan,kötü bir akşam... Gizem gitmedi daha onlar yanlış açıkladılar...
92
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 26 istemiştim ilk baktımda simdi bi o kalmıs arada eğer kazanırsa ben almadım diye uzulurum 26 diye diye çıkardın numarayı küstüm bi daha oynamıycam küs haklısın ebrunun sucu ben cok uzuldum ama yaaa öle deme üzülürüm bak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 26 istemiştim ilk baktımda simdi bi o kalmıs arada eğer kazanırsa ben almadım diye uzulurum 26 diye diye çıkardın numarayı küstüm bi daha oynamıycam küs haklısın ebrunun sucu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 26 istemiştim ilk baktımda simdi bi o kalmıs arada eğer kazanırsa ben almadım diye uzulurum 26 diye diye çıkardın numarayı küstüm bi daha oynamıycam
ben 26 istemiştim ilk baktımda simdi bi o kalmıs arada eğer kazanırsa ben almadım diye uzulurum
15
47