Gönderen Konu: ESSE KAZANANLAR  (Okunma sayısı 5322 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: ESSE KAZANANLAR
« Yanıtla #20 : 02 Temmuz 2010, 20:21:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
esse de eaastpakte kelek attı resmen ya
eastpak sildiği kişiye hediye vedi
esse oy toplayanların hakkını yedi..eastte aynı seklde
bi daha da katılmyız onlar kaybeder :)

Dedğim gibi ayrılın arkadaşlar 2 sininde sayfasından..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #21 : 02 Temmuz 2010, 20:25:38 »
lütfen ayrılmadan şikayet edin tüm arkadaşlarıma da söyleyeceğim yazık ablam iş yerinde çalışamadı bana oy toplamaya çalıştı :( burdan her gün herkesten oy istedim çoğu kişiyi rahatsız ettim bu mu olacaktı sonucu?
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 02 Temmuz 2010, 20:32:42 »
Arkadaşlar şehirdışındayım. Sonucu yeni gördüm ve yorumlar kısmına şunu yazdım Esse'ye:

Esse'nin Palladium da çok güzel bir mağazası var. Hayranlıkla bakardım hep, bütçeme uygun birkaç ürünlerini de aldım ara ara. Ama bu yarışma benim için herşeyin sonu oldu. Gerçek olmayan oyları silebilirdiniz. Hatta şunu söyleyeyim, ben bir tarif yükledim, ilk başta uğraşmadım. Ama tarifimi gören arkadaşlarım oylamış. 40 oy görünce dün devam etmeye karar verdim. Bir forum üyesiyim ve forumdan arkadaşlarımdan dünden beri çok ciddi beğeni aldım. Bugün 11.30 da evden çıktım, en son 150  civarı oyum vardı, şu an şehirdışındayım. Kaçla kapandı bilmiyorum. Çünkü 30 dk önce bakabildim sonuca. Tüm katılanlar adına şunu söylüyorum: Bana yapılan her beğeniden sorumlu olmam imkansız. Bu sahte oyları biri sadece elenmem için de vermiş olabilir. O zaman şunu yapalım: Sizin yarışmanızına katılalım, kendim birkaç oy toplayayım, tabi yine sahte oy almamış olduğumdan emin olmam lazım, Geri kalanlara sahte üyelik açıp oy vereyim. Kazanan böylelikle ben olurum. ESSE, PEKİ BU YARIŞMADA KAZANAN KİM OLDU?
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 02 Temmuz 2010, 20:41:39 »
 neyse konuşmuyacağım bende beğnimi çekip esseye mail atıcağım
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2010, 20:45:54 Gönderen: cilekrecelii »

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 02 Temmuz 2010, 20:46:35 »
tebrikler arkadaşlar

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 02 Temmuz 2010, 21:38:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar şehirdışındayım. Sonucu yeni gördüm ve yorumlar kısmına şunu yazdım Esse'ye:

Esse'nin Palladium da çok güzel bir mağazası var. Hayranlıkla bakardım hep, bütçeme uygun birkaç ürünlerini de aldım ara ara. Ama bu yarışma benim için herşeyin sonu oldu. Gerçek olmayan oyları silebilirdiniz. Hatta şunu söyleyeyim, ben bir tarif yükledim, ilk başta uğraşmadım. Ama tarifimi gören arkadaşlarım oylamış. 40 oy görünce dün devam etmeye karar verdim. Bir forum üyesiyim ve forumdan arkadaşlarımdan dünden beri çok ciddi beğeni aldım. Bugün 11.30 da evden çıktım, en son 150  civarı oyum vardı, şu an şehirdışındayım. Kaçla kapandı bilmiyorum. Çünkü 30 dk önce bakabildim sonuca. Tüm katılanlar adına şunu söylüyorum: Bana yapılan her beğeniden sorumlu olmam imkansız. Bu sahte oyları biri sadece elenmem için de vermiş olabilir. O zaman şunu yapalım: Sizin yarışmanızına katılalım, kendim birkaç oy toplayayım, tabi yine sahte oy almamış olduğumdan emin olmam lazım, Geri kalanlara sahte üyelik açıp oy vereyim. Kazanan böylelikle ben olurum. ESSE, PEKİ BU YARIŞMADA KAZANAN KİM OLDU?

kaybeden esse oldu o kesin

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #26 : 02 Temmuz 2010, 21:41:10 »
lütfenn forum olarak sayfalarını begenmekten vazgeceliimmmm

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 02 Temmuz 2010, 21:52:28 »