Arkadaşlar şehirdışındayım. Sonucu yeni gördüm ve yorumlar kısmına şunu yazdım Esse'ye:
Esse'nin Palladium da çok güzel bir mağazası var. Hayranlıkla bakardım hep, bütçeme uygun birkaç ürünlerini de aldım ara ara. Ama bu yarışma benim için herşeyin sonu oldu. Gerçek olmayan oyları silebilirdiniz. Hatta şunu söyleyeyim, ben bir tarif yükledim, ilk başta uğraşmadım. Ama tarifimi gören arkadaşlarım oylamış. 40 oy görünce dün devam etmeye karar verdim. Bir forum üyesiyim ve forumdan arkadaşlarımdan dünden beri çok ciddi beğeni aldım. Bugün 11.30 da evden çıktım, en son 150 civarı oyum vardı, şu an şehirdışındayım. Kaçla kapandı bilmiyorum. Çünkü 30 dk önce bakabildim sonuca. Tüm katılanlar adına şunu söylüyorum: Bana yapılan her beğeniden sorumlu olmam imkansız. Bu sahte oyları biri sadece elenmem için de vermiş olabilir. O zaman şunu yapalım: Sizin yarışmanızına katılalım, kendim birkaç oy toplayayım, tabi yine sahte oy almamış olduğumdan emin olmam lazım, Geri kalanlara sahte üyelik açıp oy vereyim. Kazanan böylelikle ben olurum. ESSE, PEKİ BU YARIŞMADA KAZANAN KİM OLDU?