0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok zekisin dünyaninnisi. nerden anladın bittiğini
ben bu uygulamayı oyun çıktığından beri oynadım ama 1.48.2 aşağı inmiyor kimse de inememiş anlaşılan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Çok zekisin dünyaninnisi. nerden anladın bittiğini boş zamanlarında bi sirke alalım seni burada yaptığın espriler boşa gitmesin?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Çok zekisin dünyaninnisi. nerden anladın bittiğini boş zamanlarında bi sirke alalım seni burada yaptığın espriler boşa gitmesin? Koptum Yasin kusura bakma ama komikti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam yarın bende bişeyler yapmaya çalışacam 1 aydır hergün erteliyodum kısmet yarınaymış yap tabi, son gün hatırlatayım dedim, hani anlayan arkadaşlar oluyor flash oyunlardan 1.48.1 yapsalar alırlar ben anlamıyorum malesef anlamadığından dolayımı kido yarışmasında hep elenip durdun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam yarın bende bişeyler yapmaya çalışacam 1 aydır hergün erteliyodum kısmet yarınaymış yap tabi, son gün hatırlatayım dedim, hani anlayan arkadaşlar oluyor flash oyunlardan 1.48.1 yapsalar alırlar ben anlamıyorum malesef
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam yarın bende bişeyler yapmaya çalışacam 1 aydır hergün erteliyodum kısmet yarınaymış yap tabi, son gün hatırlatayım dedim, hani anlayan arkadaşlar oluyor flash oyunlardan 1.48.1 yapsalar alırlar
tamam yarın bende bişeyler yapmaya çalışacam 1 aydır hergün erteliyodum kısmet yarınaymış