0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim üyeligimiz var tekrar üyelik alsam olurmu acaba Üye olmana gerek yok sadece giriş yapman yeterli. Zaten tekrar üye olamazsın
bizim üyeligimiz var tekrar üyelik alsam olurmu acaba
15.06.2010 tarihinden sonra kayıt olanların tekrar kayıt olmasına gerek yoktur. diyor sitede.Az önce 4440375 nodan müşteri hizmetlerini aradım şifre almak için. Bir türlü anlatamadım . Biz şifre vermiyoruz diye cevap verdi. Şifre alanlar nasıl şifre aldıklarını açıklayabilir mi acaba?
Kampanya çekiliş sonuçları her ayın 5'inde internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır.Her dönemin talihlileri aynı zamanda Posta gazetesinde duyurulacaktır.Posta gazetesinde yayınlanma tarihleri aşağıdadir;12.08.2010 09.09.2010 07.10.2010 Sıkı takip etmek lazım
son katılım tarihi varmıydı bugün katıldım ben ttnet değilim ama dayımın adına sırada teyzem var en çok istediğim telefon keşke bana çıksaaaaaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanya çekiliş sonuçları her ayın 5'inde internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır.Her dönemin talihlileri aynı zamanda Posta gazetesinde duyurulacaktır.Posta gazetesinde yayınlanma tarihleri aşağıdadir;12.08.2010 09.09.2010 07.10.2010 Sıkı takip etmek lazım sonuçların bugün sitede yayımlanması lazım