Gönderen Konu: kırtasiye dükkanı  (Okunma sayısı 7299 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: kırtasiye dükkanı
« Yanıtla #30 : 30 Haziran 2010, 12:58:04 »
krtsydukkani

ÜSTELİK AXESS VE FİNANS KARTA PEŞİN FİYATINA 4 TAKSİT İMKANI. TÜRKİYE'NİN HER YERİNE KAPIDA ÖDEME AVANTAJI İLE BU KAMPANYA KAÇMAZ
bu yazıyı sanırım retweet ediceğiz canım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı şeyda35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 30 Haziran 2010, 13:06:44 »
ürün tweetlerini demiş ama henuz bı urun tanıtımı yapmadılar bunlar degıl sanırım
beğenelim,beğendirelim
30.sayfadayım =)

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 30 Haziran 2010, 13:10:04 »
ürün tweetlerini demiş ama henuz bı urun tanıtımı yapmadılar bunlar degıl sanırım
ben ne görsem retweet ettim işi sağlama almak adına ürün çıkınca daha dikkatli retweet ederim saol bilgilendirmen için şeydacım :)

Çevrimdışı şeyda35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 30 Haziran 2010, 13:12:01 »
rica ederim bnde ne cıkarsa retweetliyorum o ayrı tabı ::)
beğenelim,beğendirelim
30.sayfadayım =)

Çevrimdışı 06eylül42

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #34 : 30 Haziran 2010, 21:30:36 »
merhaba, ben daha yeni üye oldum. nasıl ödül kazanıyorsunuz ne yapmak lazım. bana biraz bilgi verirseniz sevinirim

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 30 Haziran 2010, 23:56:22 »
konuların ilk sayfalarında yazıyor canım ıyıce oku ıstersen takıldıgın yer olursa sorarsın
:)

Çevrimdışı dogam

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #36 : 01 Temmuz 2010, 00:20:50 »
arkadaslar ben bu gün kampanya sonucunu ne zaman acıklayacaklarına dair bir mail attım ve daha önceki kampanyanın da akibetini bilmedigimi söyledim bana şöyle bir yanıt geldi

Twitter da facebook veya sitemiz üzerinde yaptığımız bütün kampanyalarda hediyeleri gönderdik.Fakat tabiki gerçek anlamda bu hediyeyi kazananlara.

2 gün önce yaptık ve bazı arkadaşlar işi gücü bırakmış bu tarz kampanyaları takip ediyorlar. Twitter kampanya başlar başlamaz aynı soy isim veya isim soyisimle

Twitter hesapları açıp kampanyaya katılıyorlar. Biz hediyeleri gerçekten bizi takip eden ve twitter’ı kullanan bizden aldığı haberleri paylaşan arkadaşlara göndermek istiyoruz.

2 gün öncekiler hep bu tarz arkadaşlar tarafından diğer bir ifade ile sabota edildi. Fakat bu günkünü yarın arkadaşlarımız inceleyecekler bu tarz bir durum olmadığı takdirde hediyeler gönderilecektir.

Facebook taki grubumuzda internette forum sitelerinde bizimle ilgili  yazılanları okuyabilirsiniz ki göreceksiniz gerçekten elimizden geldiği kadar titiz davranıp gerçekte kazanan arkadaşlara hediyelerini gönderiyoruz.

İyi Çalışmalar

logo

İsa Duman

Project Manager And Software Devoloper

Tel:0216 557 9 557

Mail:info@kirtasiyedukkani.com

Çevrimdışı şeyda35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 01 Temmuz 2010, 00:25:26 »
bu kıratsiye dükkanı hep boyle yapıyo bende annemle kardeşimden retweet etmiştim ne yani aynı soyisim diye sayılmıcak mı  >:(
beğenelim,beğendirelim
30.sayfadayım =)

Çevrimdışı dogam

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #38 : 01 Temmuz 2010, 00:29:50 »
ve hızını alamadı ardından bir mail daha geldi  :o

Bizim üzüldüğümüz nokta ,gönderdiğimiz hediyelerin bu tarz insanların eline geçmesi.

Yoksa bizi takip eden,Kırtasiye ürünleri satın alan, şirketinde çalışan sıradan bir sekreter hanıma hediye göndermek

Bizim için çok mutluluk verici. Forumlardan hangi firma nasıl kampanya yapmış onları takip eden ve sırf kampanya için sitelere devamlı üye olan kişiler bizim hedef kitlemiz değil.

Biz bir iki ay öncesine kadar sitemize üye olan arkadaşlarını davet eden kişilere Mouse,klavye, veya klavye Mouse gönderdik ciddi rakamlarda hediyeler gitti.Fakat kampanya dan çok gerçekte hak eden kişileri saptamakta zorlandık.

Biz kırtasiyeciyiz 56 yıldır bu işi yapıyoruz.Uzman olduğumuz bir konu ve biliyoruz binceler şirket ve kobi hala daha sekreterlerini kırtasiye ve ofis  ihtiyaçları için dışarıya marketlere gönderiyor ve çok yüksek rakamlara satın alıyorlar. Fakat bizimle çalışan bir sekreter , sipariş netten veriyor istediği gibi ödüyor.(Kapıda ödeme,Axess karta 4 taksit peşin fiyatına, havale/EFT ). Yıllık bazda bizden ne almış

Ne kadar kalem tüketmiş bunun istatistiğini de görebiliyor.

Face book ve Twitter kampanyalarında amacımız bu fayda ve hizmet kalitemizi insanlara duyurabilmek.Bu konuda bize samimi olarak yardımcı olan arkadaşlarımıza da bizde ihtiyacı olan bir alanda yardımcı oluyoruz. Hediyeleri bu görüş ve düşünce ile gönderiyoruz.Bir çok firma gibi de önce  kazandınız deyip kargo ücretini müşteriye ödetmiyoruz.

Bu ve bundan sonraki kampanyalarımızda bol şanslar.

İyi Çalışmalar

Çevrimdışı şeyda35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 01 Temmuz 2010, 00:31:36 »
Bizi istemiyolarmış ;D  ::)
beğenelim,beğendirelim
30.sayfadayım =)