0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben unutmuştum hariboyu bugün gerçi başladığından beri hep unutuyorum bu ilk değil biri bana hatırlatsın yaa Neyi hatırlatacağız ki
ya ben unutmuştum hariboyu bugün gerçi başladığından beri hep unutuyorum bu ilk değil biri bana hatırlatsın yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben unutmuştum hariboyu bugün gerçi başladığından beri hep unutuyorum bu ilk değil biri bana hatırlatsın yaa Neyi hatırlatacağız ki salı ve cuma günleri haribo günü olduğunu unutuyorum öğleden sonra açıyorum pc yi ve çoktan kazananlar belli olmuş oluyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben unutmuştum hariboyu bugün gerçi başladığından beri hep unutuyorum bu ilk değil biri bana hatırlatsın yaa Neyi hatırlatacağız ki salı ve cuma günleri haribo günü olduğunu unutuyorum öğleden sonra açıyorum pc yi ve çoktan kazananlar belli olmuş oluyo he öyle desene. Ben hatırlatırım sana bugün Haribo günü diye.