0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
başarılar fatma hanım başarılar papatyacım umarım dilediğiniz gibi olur sonçlar
bende yazsammı
bi çantayla hatırlanan anımı olur ya katılanlara bol şans
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi çantayla hatırlanan anımı olur ya katılanlara bol şans benm avrmıs didem ya bende öyle düşünmüştüm de
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi çantayla hatırlanan anımı olur ya katılanlara bol şans benm avrmıs didem ya bende öyle düşünmüştüm de sevgilimle romantik bir yemek yiyordum....yağmurlu bir geceydi,ay ışığı yıldızlar..o bana beni sevdiğini söyledi,bende ona...tüm bunlar olurken çantamda yanımdaydı,aşkımzın şahidi bir aydı,bir yıldızlar birde çantam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi çantayla hatırlanan anımı olur ya katılanlara bol şans benm avrmıs didem ya bende öyle düşünmüştüm de sevgilimle romantik bir yemek yiyordum....yağmurlu bir geceydi,ay ışığı yıldızlar..o bana beni sevdiğini söyledi,bende ona...tüm bunlar olurken çantamda yanımdaydı,aşkımzın şahidi bir aydı,bir yıldızlar birde çantam bak isteynce oluomus