Gönderen Konu: MyNet Sonuçları  (Okunma sayısı 39168 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
Ynt: MyNet Sonuçları
« Yanıtla #110 : 05 Ocak 2010, 12:02:27 »
aklı sıra çakallık yapacak yaa ben bulduğum anda savcılığa taşıyacam bu durumu mynette araştırıyor
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #111 : 05 Ocak 2010, 12:04:47 »
tabiki taşıycaksın aleni hırsızlık bu.üstelik elinde ismi ve bilgileri var.bir nevi kendi kazdığı kuyuya düştü aklı kıt insan >:(

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #112 : 05 Ocak 2010, 12:06:15 »
anlamıyorum yani sen bu yarıoşmaya katılmıyorsun ve çıkıyorsun kazanmış süsü veriyorsun yetmiyor gidiyor şifremi patlatıyorsun ve kendin kazamış gibi gösteriyorsun nasıl bir zihniyettir bu

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #113 : 05 Ocak 2010, 12:08:38 »
hey allahım ya insanların böyle şeyleri yapacak duruma gelmeleri beni şaşırtıyor söylecek kelime bulamıyorum hazıra konmaktan başka hiçbir şey değil
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #114 : 05 Ocak 2010, 12:10:41 »
birde bunu özellikle neden sana yaptı gamzecim buda ayrı bir konu kafama takılan.ya sana baya takmış kafayı yada seni tanıyan birimi acaba ??? onu bul lütfen kesinlikle dava aç >:(

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #115 : 05 Ocak 2010, 12:14:53 »
birde bunu özellikle neden sana yaptı gamzecim buda ayrı bir konu kafama takılan.ya sana baya takmış kafayı yada seni tanıyan birimi acaba ??? onu bul lütfen kesinlikle dava aç >:(

bende ondan şüpheleniyorum şeyma bu durumu bilen çok az kişi vardı çünkü tanımadığım biri olsa tek bana değil diğer kazananlara da aynı şeyi yapardı

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #116 : 05 Ocak 2010, 12:17:31 »
yani benimkinin kırmamış,2. olanında kırılmamış belliki neden sen buda sorgulanmalı ve yakın biri çıkarsa lütfen bunu öğrendiğinde paylaş bizlerin tanıdığı biriyse >:(

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #117 : 05 Ocak 2010, 12:23:38 »
sizinkileride denedi ve başaramadı belki, umarım tanımadığınız biridir ve kesinlikle peşini bırakmayın... bu da artık bir suç ve cezası var madem öyle çeksin...
...

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #118 : 05 Ocak 2010, 12:25:13 »
evet bencede denedi ve olmadı o yuzden şifre belirlerken arkadaşlar harf ve rakamdan oluşturun. Sadece harf veya rakam özellikle sadece rakam olursa denemesi kolay oluyor . Bunun için programlar bile var

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #119 : 05 Ocak 2010, 12:30:05 »
benim şifrem en kolayıydı arkadaşlar yani denese şak diye girerdi ben sonuçlardan sonra değiştim şifremi hemen.off ya çok sinir bir durum umarım hemen cezasını bulur >:(